Social

ENET pune EnergoConstructia pe lista neagra

Iulia Crețu
29 nov 2007 649 vizualizări
Muncitorii care trebuiau sa repare tevile de pe Aleea Echitatii au uitat ca au un termen de respectat si au lasat oamenii in frig

Societatea locala de producere si furnizare a agentului termic se spala pe miini de modul in care EnergoConstructia Bucuresti a facut reparatiile la tevile de pe Aleea Echitatii din cartierul SUD. Directorul ENET SA Focsani a declarat ca se gindeste serios sa reclame societatea respectiva astfel incit sa nu mai poata participa la licitatii pentru incredintarea de lucrari publice. Supararea a venit dupa ce muncitorii angajati de EnergoConstructia au aminat cu o luna termenul de finalizare si au lasat in frig sute de oameni de pe strada respectiva. "Ne tin in frig de 24 de ore, acum, cind nu este timpul ca noi sa rezistam asa. Au avut programate verificari si nu au venit la serviciu. Nu stiu ce hram poarta, dar cred ca daca vin aici vor fi luati la bataie. Au inceput pe 26 august si trebuia sa termine pe 8 noiembrie. Tot o intinde, nu-i supravegheaza nimeni, vin beti, stau cu bidoanele in santuri. Acum, la -5 grade Celsius sa stam in frig", ne-a spus Maria Trofin, o locatara a blocului I 15, de pe strada Aleea Echitatii, nr. 21. Directorul ENET SA spune ca s-a saturat peste cap de "randamentul" celor de la EnergoConstructia si spune ca daca acestia nu-si fac treaba se vede nevoit sa-i dea afara si sa termine cu angajatii sai ceea ce s-a inceput in cartierul SUD. Mai mult, chiar daca a fost declarata cistigatoare in urma licitatiei, societatea EnergoConstructia risca sa nu mai prinda nici o lucrare de reabilitare dupa modul total neprofesionist in care a lucrat pe Aleea Echitatii. "Cei de la EnergoConstructia se chinuie de doua zile sa faca proba de presiune. Conform legii ar fi trebuit sa vina la inspectie si cei de la Inspectoratul General pentru Siguranta in Constructii. Au lucrat defectuos total, insa a fost procedura de licitatie. Sintem nemultumiti, primarul i-a amenintat cu amenda. Daca nu termina mai repede ii gonim si ne ocupam noi. Nu cred ca vor mai primi vreo licitatie dupa cum au lucrat. Este o lista cu 3.000 de societati care au creat probleme si ii vom anunta scris sa nu ne mai trezim la lucrari cu astfel de societati. E jenant, ne cerem scuze, cetatenii nu au nevoie de scuze ci de caldura", ne-a declarat directorul Valter Popescu. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.