Social

Durerile de dinti asteapta pina in septembrie

Cristina Palade
31 aug 2007 734 vizualizări
Cabinetul de urgente stomatologice va fi amplasat in policlinica stomatologica, unde a functionat pina in urma cu un an

In cursul lunii septembrie se va rezolva in sfirsit si problema cabinetului stomatologic de urgenta din Focsani, care se va instala in vechea locatie din Policlinica Stomatologica, in strada Vamii nr. 3, in urma aprobarii date de Consiliul Judetean. Cel putin asa a afirmat, ieri, managerul interimar al Spitalului Judetean "Sf. Pantelimon". "Este inadmisibil ca in tot judetul sa nu existe un cabinet de urgenta stomatologica", a declarat Gabriel Negoita. Noul cabinet, cu o suprafata de 17 metri patrati, in care este inclusa si camera de odihna a medicului, va gazdui, prin rotatie, aproximativ 16 medici care vor asigura urgentele in intervalul orar 20.00-8.00 si in week-end. Chiar daca "noul - vechi" cabinet are aceeasi aparatura folosita si inainte si nu are paznic, acesta promite, cel putin, sa-i elibereze pe oameni de durerile de dinti in orele tirzii ale noptii. Cabinetul de urgente a disparut dupa ce doctorita Laura Mihalache a concesionat spatiul de la Consiliul Judetean, in ciuda recomandarilor autoritatilor sanitare care aratau ca acesta asigura urgentele dentare in intreg judetul. Pina acum oamenii care se prezentau in miez de noapte cu dureri de "maselute" erau indreptati, prin hirtii cu indicatii specifice, catre anumite cabinete imprastiate in tot orasul. "Stomatologia de urgenta la ora actuala se desfasoara intr-un mod impropriu, deoarece neavind cabinetul pus la punct va trebui sa continuam cu sfaturi pentru pacienti pentru a se indrepta spre stomatologii particulare", a spus Negoita. Medicul stomatolog Teodora Simionescu, responsabil cu urgentele in cadrul policlinicii de profil, ne-a declarat ca are informatii potrivit carora CJ Vrancea a decis sa revina asupra deciziei de concesionare a cabinatului de pe strada Vamii pe motiv de schimbare a destinatiei spatiului. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.