Ultima oră

Hot in Odobesti, incarcerat la Iasi

Cristina Palade
17 apr 2009 1745 vizualizări
Un vrincean a terorizat o familie din orasul Odobesti dupa ce le-a spart casa inainte de Revelion. Acesta nu poate raspunde insa pentru faptele sale pentru ca este inchis in Penitenciarul Iasi, dupa ce a comis un furt si in nordul Moldovei

Dumitru Zaharia a reclamat la politie faptul ca autori necunoscuti i-au patruns in casa in noaptea de 28/29 decembrie 2009, de unde i-au furat mai multe haine. Mai mult, hotii si-au facut nevoile in casa omului, inainte de a pleca. Batrinul s-a plins politistilor ca traieste cu frica, dat fiind ca se afla in locuinta cu sotia cind s-a comis infractiunea. "Stau cu frica sa nu se intoarca hotii. Politistii mi-au spus ca este un singur autor, desi eu cred ca au fost mai multi", ne-a spus Dumitru Zaharia. Politistii spun ca cercetarile in acest caz sint in derulare. "Suspectul a fost identificat, dar dupa ce a comis fapta de la Odobesti, a parasit judetul si a mai dat o spargere si in judetul Iasi. Acolo a fost arestat si incarcerat la Penitenciarul Iasi. Din acest motiv, nu putem sa-l aducem la Focsani, pina nu-si va termina problemele la Iasi. Acesta a fost audiat de catre oamenii nostri in penitenciar", ne-a precizat comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint de la politie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.