Social

Restrictii la intrarea in cel mai mare spital din judet

Cristina Palade
14 iul 2007 804 vizualizări
Accesul in curtea interioara a Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani a fost restrictionat zilele trecute, insa masura nu este respectata de cei care vin cu treburi in unitatea sanitara.

Interzicerea accesului a avut in vedere realizarea unui circuit functional care sa nu contravina normelor sanitare, tinind cont ca la parterul spitalului se afla si sectia de hemodializa si laboratorul de sterilizare. "Trebuia facuta putina ordine!", a justificat managerul Gabriel Negoita restrictionarea accesului. Masura ii vizeaza pe cei care tranziteaza spitalul, altii decit personalul sanitar sau bolnavii internati ori in curs de internare. "Se interzice accesul vizitatorilor, adica a persoanelor care tranziteaza spitalul in scopuri diverse, prin intrarea spitalului din curtea interioara corespunzatoare strazii Cuza Voda. Accesul controlat al acestor persoane se va face pe intrarea spitalului corespunzatoare strazii Comisia Centrala", se arata in anuntul lipit pe usile de la intrare. Persoanele ce se adreseaza serviciilor de urgenta au acces direct la aceste servicii din curtea interioara a spitalului. Exceptie de la aceasta regula fac pacientii si insotitorii care trebuie sa ajunga la statia de hemodializa. Pentru acestia, statia de hemodializa va prezenta la poarta exterioara o lista reactualizata saptaminal sau un bilet prin care se confirma aparteneta bolnavilor la aceasta statie. Restringerea accesului ii nemultumeste pe vizitatori care, pe linga faptul ca au un orar limitat de vizita, acum sint obligati si sa ocoleasca spitalul pentru a ajunge la rudele suferinde din incinta acestuia. Cu toate acestea, vizitatorii reusesc sa scape de ochiul vigilent al gardienilor postati la intrare. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.