Politică

”Voi care vreți să desființați Ateneul ați venit să dați premii?”

Ziarul de Vrancea
14 nov 2017 1901 vizualizări

Viceprimarul municipiului Focșani, social-democratul Ionuț Mersoiu, a fost pus într-o postură delicată vineri seara, în momentul acordării premiilor de la Festivalul de Muzică Ușoară Românească ”Florentin Delmar”, desfășurat la Ateneul Pastia.

Când se pregătea să anunțe marele câștigător al festivalului, Mersoiu a primit o replică de la un spectator aflat în primele rânduri. ”Voi care vreți să desființați Ateneul ați venit să dați premii?”, i-a spus cu voce tare focșăneanul revoltat de ipocrizia administrației locale PSD. Viceprimarul Ionuț Mersoiu s-a blocat când a auzit ce i s-a transmis din sală și abia a reușit să mai lege două - trei cuvinte. 

”Misăilă și-a pus semnătura pe proiectul de desființare a Ateneului Pastia și a fost sprijinit prin vot de Mersoiu și ceilalți consilieri PSD. Iar acum vin să se pozeze la Festivalul Delmar, pentru a obține capital de imagine. Cât de ipocriți pot fi?”, a adăugat focșăneanul supărat de primar și pe consilierii PSD.

Proiectul inițiat de primarul Cristi Misăilă, privind desființarea Ateneului Pastia, nu a trecut în Consiliul Local deoarece consilierii PNL și consilierul Costel Bârsan au votat împotrivă, în condițiile în care era nevoie de două treimi dintre voturi. (ZdV)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.