Politică

VIDEO | Răzvan Dragoș Anghene, fostul director al Filialei OTP Focșani, candidatul AUR la Primăria Municipiului reședință de județ

Ziarul de Vrancea
2 apr 2024 3589 vizualizări

Duminică 31 martie 2024 Filiala Vrancea, a Alianței pentru Unirea Românilor(AUR) și-a făcut cunoscut candidatul pentru postul de primar al Municipiului Focșani.Acesta este exact  același despre care contidianul nostru v-a informat în urmă cu o lună de zile în articolul: VIDEO | Liderii coaliției PSD-PNL anunță candidatul pentru Primăria Capitalei abia la mijlocul lunii martie. Ce se știe în Vrancea?Reamintim că atunci în articolul publicat de Ziarul de Vrancea se preciza: „Dinspre AUR Vrancea, conform informațiilor obținute  <<pe surse>> de către cotidianul nostru, se conturează candidatura președintelui de filială, George Badiu la președinția Consiliului Județean Vrancea și a unui fost director de filială bancară din județ, căruia nu-i vom divulga deocamdată numele, așteptând să o facă cei de la formațiunea politică în cauză, la Primăria Focșani.”

Duminică 31 martie 2024 președintele de filialei Vrancea a Alianței pentru Unirea Românilor(AUR) George Badiu a menționat următoarele:În ultima perioadă au apărut multe zvonuri, multe speculații privind candidatul AUR la Primăria Municipiului Focșani. Sunt în măsură să confirm unele din aceste zvonuri.Și am plâcerea să vi-l prezint pe candidatul nostru la Primăria Municipiului Focșani, Răzvan Anghene , experineță 25 de ani  în domeniul bancar.Un om care a contribuit la dezvoltarea Municipiului și a județului, un om cu profunde valori morale și sociale   ”.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.