Politică

FOTO + VIDEO | Merlin Ivancea va fi candidatul PNL pentru Primăria Slobozia Bradului

Ziarul de Vrancea
24 feb 2020 5822 vizualizări

Desfășurare de forțe la evenimentul de lansare a candidaturii liberalului.

Liberalii și-au stabilit candidatul pentru alegerile locale din iunie la Primăria Slobozia Bradului. Omul de afaceri Merlin Ivancea este cel ales să poarte bătălia cu ceilalți candidați la localele programate peste patru luni. Evenimentul de lansare a candidaturii a fost unul deosebit cu peste 250 de participanți. Au fost prezenți președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, deputatul Ion Ștefan, ministru al Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației, Valerică Zamfirescu, fost primar al comunei, deputatul Daniel Vasile (din partea minorităților naționale), secretarul de stat MAI Norocel Pompiliu-Stroe, prim-vicepreședintele PNL Vrancea Daniel Moroșanu, primarii liberali de la Tâmboești (Mariean Pleșea), Vizantea-Livezi (Dragoș Ciobotaru), Ciorăști (Nicolae Braicău) și mulți alți invitați. 

Merlin Ivancea a transmis un mesaj de încredere celor prezenți și a anunțat care sunt obiectivele sale în calitate de primar al Sloboziei Bradului, dacă va fi ales. În afara obiectivelor, Ivancea a vorbit despre importanța credinței și a religiei în viața comunității. ”Nu candidez pentru mine. Eu sunt un om realizat din toate punctele de vedere. Candidez pentru a oferi o șansă de dezvoltare comunității din care fac parte. Am mare încredere în oamenii acestei comunități, iar ținta mea este să nu îi dezamăgesc!”, a precizat Merlin Ivancea.

Președintele PNL Cătălin Toma a făcut referire la ritmul accelerat de dezvoltare pe care trebuie să îl aibă Slobozia Bradului în condițiile în care natalitatea este extrem de ridicată. ”E nevoie de o echipă puternică, o echipă care să câștige alegerile locale. Am încredere totală în Merlin Ivancea”, a spus senatorul liberal. Ministrul Ion Ștefan a pus sccent și el pe dezvoltarea comunei, pe proiectele ce pot fi accesate de primării și i-a sfătuit pe toți cei prezenți să susțină Partidul Național Liberal în drumul său către victoria din alegerile locale. La eveniment a luat parte și Toader Constantin, președintele Partidei Romilor din Vrancea. De asemenea, deputatul Daniel Vasile, din partea minorităților naționale, a spus că îl cunoaște pe Merlin Ivancea și este convins că va putea câștiga alegerile locale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.