Politică

Studiile de fezabilitate pentru Parcul Bălcescu și de la Teatru, scoase la licitație

Mihai Boicu
29 oct 2017 1287 vizualizări

Primăria Focșani a scos la licitație contractele privind reactualizarea studiilor de fezabilitate pentru Parcul ”Nicolae Bălcescu” și parcul de la Teatru.

Suma de 150.000 lei prevăzută Parcul ”Nicolae Bălcescu” a fost unul dintre motivele pentru consilierii PNL au refuzat să voteze proiectele propuse de primarul Cristi Misăilă la ultima ședință a Consiliului Local Focșani. Liberalii au acuzat că suma este prea mare pentru ”o schimbare de dată”. Anunțurile de licitație au fost publicate în SEAP pe 23 octombrie, înainte de ședința de CL Focșani. În cazul Parcului ”Nicolae Bălcescu” contractul prevede reactualizarea studiului de fezabilitate, întocmire Proiect Tehnic de Execuție și asistență tehnică din partea proiectantului pentru reabilitarea și extinderea parcului. Suma estimată este de 149.330,2 lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 1 noiembrie. În cazul parcului Teatru este vorba tot de reabilitare și extindere, iar contractul prevede reactualizarea studiului de fezabilitate, întocmire proiect tehnic de execuție și asistență tehnică din partea proiectantului. Suma estimată este de 71.247,4 lei, iar ofertele pot fi depuse până la 1 noiembrie. Teoretic, după atribuirea acestor contracte ar trebui să urmeze scoaterea la licitație contractele de lucrări pentru reabilitarea și extinderea celor două parcuri. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.