Politică

Șeful PSD Vrancea ar putea fi sancționat azi la București pentru rezultatul din primul tur al alegerilor prezidențiale

Ziarul de Vrancea
12 nov 2019 3784 vizualizări

Liderii județeni PSD și conducerea centrală se întâlnesc marți 12 noiembrie 2019, la sediul central al partidului, într-o ședință CEX pentru analiza rezultatelor din primul tur al alegerilor prezidențiale. În discuțiile în format restrâns pe care le-au avut PSD-iștii luni și de marți, o parte din liderii partidului au avansat variante dure precum demiteri sau chiar excluderi.

„Au fost discuții ce facem mai departe. S-au aruncat multe idei. Teodorovici (Eugen Teodorovici, președintele executiv PSD, n.red.) a susținut varianta radicală, să tăiem capete. A cerut peste tot. Unii vor sa fie sancțiunile maxime pentru filiale dar nu in raport cu scorul, ci in raport cu potentialul, cat ar fi trebuit sa ia. O sa se discute in CEX”, au zis surse din PSD pentru STIRIPESURSE.RO, la discuții fiind prezent și candidatul PSD, Viorica Dăncilă, care nu și-a anunțat încă preferințele.

„Au fost scoruri surprinzatoare de la unele judete, Vrancea, Vaslui, Bacau, Valcea. Se bateau in piept ca stiu ei, ca au toata metoda. Nu pot sa explice acum ca au pierdut pentru ca au gresit. Daca 10 au castigat, tu cum ai pierdut? Nu poti sa explici, nu ai cum. Ori n-ai vrut, ori n-ai fost in stare. Ce explicatie sa ai? Dar ei spun ca stiau. Nu poti sa dai chix, ca dadeau chix toti daca era ceva in neregula”, au mai spus sursele citate.

Text informații:stiripesurse.ro

Citiți și:Alegerile prezidențiale în Vrancea: PNL, PSD și USR, ultima repetiție înainte de locale;

(Update) Rezultate provizorii finale din județul Vrancea, la alegerile prezidențiale, turul 1, din 10 noiembrie 2019


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.