Politică

Replica primarului Misăilă la conferința de presă a PNL Focșani de vineri 11.08.2017

Ziarul de Vrancea
12 aug 2017 1557 vizualizări

DEZMINȚIRE! Dragi focsaneni, într-o recenta conferință de presă niște consilieri liberali, pentru a se disculpa ca nu au fost de acord cu construirea a unei baze sportive ce va cuprinde doua terenuri de sport multifunctionale si trei terenuri de tenis de câmp pe zgura, din care unul acoperit, au afirmat ca nu au știut care este scopul proiectului de hotărâre prin care se dorea trecerea unei suprafețe de teren din administrarea Colegiului Edmon Nicolau în administrarea Liceului cu program sportiv! Va prezint mai jos documentele care au fost anexate la acest proiect si care au fost transmise tuturor consilierilor cu 5 zile înainte de ședinta! Se confirma faptul ca domnii consilieri liberali nu citesc nimic din ce li se transmite ci pur și simplu votează la comanda: "La toate proiectele, la care pentru aprobare este nevoie de votul a 2/3 dintre consilieri, liberalii trebuie sa se abțină!". Asa înțeleg dumnealor sa facă opoziție!-sursa:Cristi Misaila contul de facebook

Schimb de acuzații Cristi Misăilă-Nicu Tănase pe contul de facebook după publicarea reacției primarului la conferința de presă a PNL Focșani de vineri 11.08.2017:

Nicu Tanase D-le primar și noi vrem sa facem un turn Eiffel in Focsani dar nu avem proiect și bani. Arătați va rog proiectul tehnic al terenurilor de sport pe care vreți sa le faceți și cât costa și de unde luați banii. In rest nu e decât campanie electorală !Așteptăm asta de 24 de ani de când PSD conduce Focșaniul , se întâmpla minunea !!!

Cristi Misaila Avem si banii, avem si un deviz estimativ domnule consilier! Pentru a va informa era mai simplu sa întrebați la ședinta de comisiei de buget, din care faceți parte, atunci când ați avizat proiectul de HCL fara sa întrebați ceva! Ați așteptat ședinta de plen sa va abțineți si sa îndepliniți ordinul primit de la mai marii dvs!! Eu fac administrație nu campanie electorală! Echipa dvs are ordin clar de la contracandidatul meu sa ii faceți campania ușoară peste trei ani! Blocați-l pe Misaila sa nu facă nimic poate așa câștiga si penelistii conducerea primăriei!

Nicu Tanase D-le primar, la primărie, trebuie sa se facă mai multă administrație pentru focșăneni și mai putina politica. D-voastră faceți mult mai multă politica cu noi decât ceva concret pentru focșăneni. D-voastră sunteți inte-o zona a oniricului nu al concretului. 

Câte proiecte cu fonduri europene sunt accesate sau in curs de implementare pentru Focsani de când sunteți primar ?!?! Nici unul ! 

Asta ar fi de exemplu un subiect real, dar lipsește cu desăvârșire. In rest , campanie electorală de 25 de ani !!!

Citiți și:De ce s-au opus liberalii construirii unei baze sportive la LPS;

Conferința de presă de vineri 11.08.2017 de la PNL Focșani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.