Politică

Primarul capitalei a participat online la ședința CGM București de la Focșani, din biroul deputatului Ion Ștefan

Ziarul de Vrancea
31 dec 2020 3001 vizualizări

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan a fost luni seara (n.r. - 28 decembrie) în vizită la sediul PNL Vrancea. Nicușor Dan venea din Moldova, unde a celebrat Crăciunul alături de familia soției și s-a oprit la Focșani la sediul PNL Vrancea de pe B-dul Independenței, unde a stat de vorbă cu mai mulți liberali vrânceni prezenți acolo

Din biroul de la Focșani al deputatului de Vrancea Ion Ștefan, primarul capitalei a participat online la ultima ședință din acest an a Consiliului General al Municipiului București. Deputatul de Vrancea Ion Ștefan a fost coleg în Camera Deputaților în mandatul 2016-2020 cu actualul primar general al Bucureștiului, Nicușor Dan.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Nicușor Dan povestește cum s-a derulat ședința la care el a participat online de la Focșani:

„În această seară, în ultima ședință a Consiliului General al Municipiului București din acest an, au fost numiți reprezentanții municipalității în cadrul Centrului de Coordonare și Conducere a Intervenției pentru sprijinirea centrelor de vaccinare. Am salutat în acest context demararea campaniei de vaccinare anti-COVID-19 și am exprimat susținerea fără rezerve a Primăriei Capitalei pentru derularea acestei campanii în București.

A fost decisă de asemenea numirea reprezentanților în Adunările Generale ale Acționarilor de la STB, Medicala București SA și Cimitire București SA, precum și în Adunarea Generală a Asociației «Centru Municipal pentru Dialog București», cu mandatul de a desființa această asociație, care dublează structuri și activități pe care primăria le are deja.

A fost o ședință la care reprezentanții PSD (sub pretexte puerile) n-au participat, ceea ce arată că preocuparea PSD rămâne punerea de piedici, nu găsirea de soluții”, a precizat în postarea sa Nicușor Dan

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.