Politică

Precizările consilierilor locali USR PLUS despre neparticiparea fizică la ședința extraordinară a C.L. Focșani din 22 decembrie 2020

Ziarul de Vrancea
23 dec 2020 1658 vizualizări

Prin intermediul unei postări activate pe pagina de facebook a partidului consilierele  locale USR PLUS  fac următoarele precizări în legătură cu neparticiparea fizică  la ședința extraordinară a C.L. Focșani din 22 decembrie 2020

Consilierii locali USR PLUS nu au dat curs prezenței fizice la ședința extraordinară a C.L. Focșani convocată pentru astăzi, 22 decembrie 2020, considerând că este din nou forțată alegerea viceprimarilor, prin aceleași 2 proiecte impuse pe ordinea de zi de către aleșii PNL, fără a avea loc discuții sau negocieri la nivel de conducere între formațiunile noastre.

În schimb, am dorit să votăm alături de PNL celelalte 2 proiecte, respectiv alocarea unei sume din bugetul național pentru ENET și aprobarea tarifelor percepute de Administrația Piețelor Focșani pentru anul 2021.

Se pare că se dorește ca USR PLUS să fie, din nou, prins la mijloc într-un joc politic orchestrat de către liderii PNL și primarul PSD Cristi Misăilă care, la rândul său, este în alt conflict cu propriul partid.

Am solicitat prezența online la ședință a consilierei USR PLUS Alexandra Tătaru, așa cum s-a întâmplat și cu alți consilieri locali în alte ocazii, conexiunea fiind realizată de aparatul IT al Primăriei Focșani, încă din timpul întrunirii comisiei buget-finanțe, dar am fost ignorați. Așa încât, orice speculație cu privire la absența noastră și ignorarea demersului USR PLUS de a vota proiecte pentru focșăneni este doar încă un motiv de a denatura adevărul.

În sprijinul afirmației noastre va atașăm capturile ce demonstrează prezența noastră online.

Text informații + foto:USR Focșani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.