Politică

Pentru că pe 24 ianuarie nu mai pot să cheltuie 100 euro/secundă ca anul trecut, Oprișan și Misăilă se dau supărați!

Ziarul de Vrancea
15 ian 2020 8572 vizualizări

Ghici de ce s-au supărat baronul de Vrancea Oprișan și subalternul său politic Misăilă pe prefectul Berbece? 

Marți, 14 ianuarie 2020, spre seară, baronul de Vrancea, Marian Oprișan, și subalternul său politic, primarul municipiului Focșani Cristi Valentin Misăilă, au semnat împreună un fel de scrisoare de protest, transmisă Instituției Prefectului Vrancea, pe care au făcut-o publică.

În cuprinsul adresei pe care au transmis-o prefectului, Oprișan și Misăilă își arată supărarea nedisimulată pentru că în conformitate cu planul de organizare a manifestărilor ce vor avea loc pe 24 ianuarie 2020, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, ei nu vor mai avea rolul pe care-l așteptau. În fapt, noul prefect de Vrancea Gheorghiță Berbece nu le-a mai cerut părerea și colaborarea lui Oprișan și Misăilă și i-a anunțat pe aceștia doar că manifestările vor avea loc în Piața Unirii din Focșani, întrebându-i și dacă vor să susțină discursuri.

În realitate s-ar putea ca supărarea să vină dintr-un motiv foarte lumesc. Să ne reamintim: ”O sută de euro pe secundă. Aceasta a fost viteza cu care Consiliul Județean Vrancea a cheltuit bugetul de 1,65 de milioane de lei pe care l-a alocat manifestării de la 24 ianuarie 2019. Evenimentul dedicat aniversării a 160 de ani de la Unirea din 1859 a durat, cu tot cu parada militară, puțin peste o oră. Nu știu voi ce părere aveți, dar vă pot spune că până și colțul mustății lui Cuza, de pe ecranul montat în fața Prefecturii s-a ridicat în sus, la aflarea acestui record.”-fragment din articolul 24 ianuarie 2019 la Focșani: Relatare despre o paranghelie de 100 de euro pe secundă   publicat  în Ziarul de Vrancea.

Publicăm în continuare adresa Prefecturii Vrancea și răspunsul supărat al lui Oprișan și Misăilă din 14 ianuarie 2020. 

În documnetul atașat puteți citi cele două adrese în format PDF


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.