Politică

Partidul lui Cioloș are de duminică, 4 august 2019, filială în Vrancea

Ziarul de Vrancea
4 aug 2019 5268 vizualizări

Duminică, 4 august 2019, având în vedere urgențele impuse de calendarul electoral, Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) sau ”partidul lui Cioloș” cum i se mai spune și-a înființat filiala județeană în Vrancea, alegându-și de asemenea și o structură de conducere.

Ședința de la Focșani s-a desfășurat duminică, 04 august 2019, în prezența  Gabrielei Dima, ex-consilier al fostului ministru al Muncii Dragoș Pîslaru, membru în Comitetul Național al PLUS și coordonator al Regiunii de Sud-Est, și ea originară din Vrancea. ”Filiala județeană PLUS Vrancea este pregătită să-și înceapă activitatea. Felicitări președintelui ales, Radu Tiganus, și întregii sale echipe! Am încredere în voi! Împreună vom aduce schimbarea mult dorită în Vrancea.” menționa duminică într-o postare pe contul său de facebook -Gabriela Dima

Președinte al PLUS Vrancea a fost ales Radu Țigănuș. de profesie economist ce activează ca evaluator și practician în insolvență, în vârstă de 38 de ani, Conform proprei mărturisiri, proaspătul președinte al PLUS Vrancea nu a mai făcut politică până acum, iar din luna ianuarie 2019. a devenit membru al grupului de inițiativă al PLUS Vrancea. Tot în structura de conducere a formațiunii politice a lui Dacian Cioloș din Vrancea mai face parte și ofițerul în rezervă Adrian Apostol, fost comisar șef în cadrul IPJ Vrancea, cu multe misiuni internaționale la activ. Acesta ocupă funcția de secretar general al filialei PLUS Vrancea. Din declarațiile publice ale responsabililor noii structuri, obiectivul principal  pe termen scurt al conducerii filialei PLUS Vrancea îl reprezintă atragerea de membri în cât mai multe localități din județ. Statutul referitor la structura organizatorică a partidului lui Dacian Cioloș nu prevede organizații în localitățile din teritoriu, ci doar constituirea de comunități locale. Ca strategie politică, PLUS va discuta și colabora în Vrancea  cu USR, potrivit protocolului încheiat de cele două formațiuni la nivel național. Iată ce declarat, legat de acest acest subiect, președintele PLUS Vrancea, Radu Țigănuș: ”În plan local, vom avea discuții cu USR pentru un candidat comun la Primăria Municipiului Focșani. Până acum, nu am discutat nimic. Se poartă negocieri la nivel național pentru o alianță politică, atât pentru alegerile prezidențiale cât și pentru alegerile locale și parlamentare”.

Citiți și postarea pe acest subiect publicată pe contul de facebook PLUS Vrancea

Astăzi, (n.r.duminică), 04 august, 2019 ,PLUS Vrancea s-a constituit oficial și a ales echipa de conducere pentru urmatorii 2 ani, în prima convenție județeana a partidului:

Radu Țigănuș - președinte

Adrian Apostol - secretar general

Liliana Nițu - trezorier

Gabriela Baltag - comunicare

Bogdan Boroș - responsabil strângere 

fonduri

Membri Birou Județean:

Gheorghe Stroie

Andreea Aurelia Vîrnă

Adrian Cătălin Baciu

Cătălin Chertif

Comisia de Cenzori: Dorin Liviu Paraipan

Mirela Stroie

Olivia Alexandra Ungureanu

Comisia de Integritate si arbitraj: 

Silviu Avrămoiu 

Ion-Alfred Ștefan Cristian Constantin Vîrnă

Conducerea județeană PLUS Vrancea își va ghida activitatea dupa cele 12 principii esențiale:

Colaborare, Inovare, Educație, Evoluție continuă, Asumarea responsabilității, Respect, Competență, Încredere, Diversitate, Rezultate, Receptivitate si Întegritate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.