Politică

Noul deputat de Vrancea Laurențiu Marin a depus jurământul

Ziarul de Vrancea
16 mar 2022 3613 vizualizări

Social-democratul Laurențiu Marin a depus jurământul de parlamentar luni, 14 marie 2022, devenind astfel deputat de Vrancea.

Laurențiu Marin îl înlocuiește pe Nicușor Halici, președintele interimar al PSD Vrancea, care a renunțat la mandat pentru a putea fi numit prefect, lucru care s-a întâmplat pe 2 martie 2022.

Până acum, Laurențiu Marin a fost consilier județean PSD, iar locul său ar să fie luat de Dan Mocanu. Acesta este supleant pe lista PSD Vrancea de la Consiliul Județean.

Ce a transmis pe Facebook noul deputat de Vrancea Laurențiu Marin, după ce a depus jurământul de parlamentar:

„Astăzi (n.r. - luni, 14 martie 2022) am depus jurământul de credință față de țară și popor în fața plenului Camerei Deputaților, întrunit în ședință solemnă.

Jurământul este crezul meu, dorința mea de a face tot ce îmi stă în putință pentru a iniția și susține legi care să aducă siguranță, bunăstare, o viață mai bună vrâncenilor și implicit, românilor!

Este o promisiune făcută vrâncenilor, celor care m-au susținut pentru a accede în această importantă funcție de demnitate publică.

Cred cu tărie în valorile esențiale ale țării noastre: familia, religia, patriotismul! Aceste valori au fost cele care m-au ghidat în toată cariera mea politică!

Am preluat această responsabilitate în vremuri tulburi la granițele României. Sper ca priceperea și cunoștințele mele să ajute acum, mai mult ca oricând, la bunăstarea și siguranța românilor.

Sunt convins că, împreună cu colegii parlamentari social democrați, vom face tot ce ține de noi pentru a contribui la dezvoltarea României!

Aceasta este promisiunea mea către români!

Așa să-mi ajute Dumnezeu!”-Laurențiu Marin

Trebuie menționat că la ora actuală, PSD Vrancea are trei parlamentari, respectiv deputații Elena Stoica și Laurențiu Marin și senatorul Angel Tîlvăr.

PNL a rămas în Vrancea doar cu senatoarea Raluca Ioan, după ce deputații Ion Ștefan și Ionel Dancă au decis să treacă la Forța Dreptei, alături de Ludovic Orban.

Județul Vrancea mai este de asemenea reprezentat în Parlament de deputatul  AUR, George Badiu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.