Politică

Ionel Cel – Mare, președintele ALDE Vrancea, nu pleacă din funcția de vicepreședintele al Consiliului Județean

Mihai Boicu
27 aug 2019 5332 vizualizări

Plecarea ALDE de la guvernare nu va produce, probabil, schimbări la nivel local unde cea mai importantă funcție ocupată de un reprezentant al partidului este cea de vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea.

În această funcție a fost ales în anul 2016 Ionel Cel – Mare, președintele ALDE Vrancea, care a beneficiat de votul consilierilor PSD. Acesta spune că el a fost ales, nu numit în funcție și că va fi continuare vicepreședinte CJ. ”Nu am fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea datorită faptului că am avut alianță cu PSD. Probabil cei care m-au ales au considerat că sunt un om care face treabă”, a declarat Ionel Cel – Mare. Președintele ALDE Vrancea afirmă că de la nivel central nu s-a luat în discuție plecarea aleșilor locali din funcții și că nu se teme că social – democrații l-ar putea schimba. ”E problema lor. Dacă vor considera că am făcut lucruri bune în Consiliul Județean atunci mă vor susține în continuare, dacă vor considera că am fost o piedică, atunci asta e. Eu nu vreau să ies la pensie din CJ, consider că am făcut lucruri bune în cei șapte ani de când sunt vicepreședinte”, a spus Ionel Cel – Mare. În ceea ce privește ieșirea de la guvernare, liderul ALDE Vrancea spune că a susținut decizia conducerii centrale.  ”Probabil cei care erau în Guvern au cântărit foarte bine și ne-au propus nouă cea mai bună variantă, care ar fi ieșirea de la guvernare. Am susținut ceea ce a susținut toată lumea, adică ieșirea de la guvernare. Ei au fost cei mai îndreptățiți să ia o decizie, nu puteam să știu eu ce fac ei în Guvern. Am mers pe mâna lor și pe mâna conducerii partidului, pentru că așa au considerat. În momentul în care au văzut că una se vorbește, una se stabilește și alta se face normal că nu mai poți să susții această alianță”, a mai declarat Ionel Cel – Mare. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.