Politică

Foto | CDJ al PNL Vrancea a validat candidații a funcția de primar în peste 60 de localități, pentru alegerile locale din 9 iunie

Ziarul de Vrancea
25 mar 2024 3658 vizualizări

Informația a fost făcută publică prin intermediul unei postări activată , sâmbătă 23 martie 2024 pe contul de facebook al Flialei PNL Vrancea

Sâmbătă 23 martie 2024 a avut loc ședința Colegiului Director Județean (CDJ) al PNL Vrancea, în deschiderea căreia a fost ținut un moment de reculegere în memoria regretatului lider Cătălin Toma.

În cadrul ședinței, Colegiul Director Județean a validat prin vot candidaturile la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, în persoana președintelui interimar al PNL Vrancea, Dragoș Ciobotaru, respectiv pentru funcția de primar al municipiului Focșani, în persoana președintelui interimar al PNL Focșani, Valentin Resmeriță.

Dragoș Ciobotaru le-a transmis colegilor din CDJ faptul că vrâncenii au nevoie, în continuare, de o administrație județeană liberală, pentru că regretatul președinte Cătălin Toma a demonstrat că modul de a conduce un județ în maniera în care a făcut-o reprezintă soluția pentru dezvoltarea Vrancei. <<Vrâncenii au văzut că se poate face și o altfel de administrație, după 30 de ani în care județul a fost ținut în subdezvoltare. Vă mulțumesc pentru încrederea și votul acordate și vă asigur că fac munca de președinte cu plăcere, confruntând problemele care apar și rezolvându-le punctual. Sunt convins că pe 9 iunie vom păstra Vrancea sub o administrație liberală>>, a punctat liderul interimar al filialei județene.

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Ionel Cel-Mare, vicepreședinte al Consiliului Județean, a făcut referire la proiectele de investiții pe care CJ le va derula în acest an, în folosul cetățenilor care vor să trăiască într-un județ dezvoltat din mai multe puncte de vedere.

Tot în cadrul ședinței de astăzi, doamna senator PNL de Vrancea, Raluca Ioan, a făcut apel la unitate și la spiritul de echipă: <<Mă bucur că suntem împreună și dovedim că facem o echipă unită. Deși provocări vor mai exista, am încredere că oamenii care fac parte din PNL Vrancea vor continua să arate că lucrează în folosul vrâncenilor>>.

Totodată, CDJ a validat și candidaturile colegilor liberali la funcția de primar în peste 60 de localități, pentru alegerile locale din 9 iunie.”-Departament Comunicare PNL Vrancea, 23 martie 2024


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.