Politică

Fostul viceprimar al Municipiului Focșani, actualul consilier local PSD renunță la mandat pentru a prelua șefia-n județ a partidului lui Dragnea

Ziarul de Vrancea
26 feb 2022 5747 vizualizări

Fostul viceprimar al Municipiului Focșani, actualul ales local, Marius Iorga a depus la Consiliul Local o înștiințare prin care își anunță demisia din miniparlamentul în care intrase pe listele PSD. Conform informațiilor neoficiale vehiculate Marius Iorga va deveni curând probabil șeful filialei Vrancea a noului partid al lui Liviu Dragnea, numit Alianţa pentru Patrie.

”Vă aduc la cunoștință că din motive personale și obiective am devenit incompatibil cu funcția de consilier local din cadrul Consiliului Local al municipiului Focșani, drept pentru care vă prezint demisia mea din această funcție”, se arată în demisia care va fi supusă atenției consilierilor locali la ședința de joi.

Conform informațiilor neoficiale vehiculate motivul demisiei lui Marius Iorga ar fi acela că el va deveni curând probabil șeful filialei Vrancea a noului partid al lui Liviu Dragnea, numit Alianţa pentru Patrie.

Marius Iorga a intrat în anul 2013 în Consiliul Local, pe listele fostei Alianțe pentru Vrancea, din care UNPR făcea parte alături de PD. În 2016, acesta a fost ales consilier din partea UNPR și a fost ales viceprimar. Din 2020, Marius Iorga este consilier local PSD.

Trebuie menționat că în ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Focșani de mâine 24 februarie 2022 se regășește proiectul de hotărâre :”1. Depunerea jurământului de către consilierul local supleant Balaban Elena Luminița”;

Elena Luminița Balaban este cadru didactic, director la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia” Focșani. Elena Luminița Balaban a fost pe poziția 14 în lista propusă de PSD, la alegerile locale din septembrie 2020,iar acum îi ia locul fostului consilier local Cristina Mirela Nedelcu, profesor și director al Școlii Postliceale Sanitare Hipocrate Focșani. Cristina Nedelcu a fost numită subsecretar de stat la Ministerul Culturii în luna ianuarie a acestui an.De asemenea săptămâna trecută, Judecătoria Focșani a îndeplinit ultima formalitate pentru completarea grupului social democrat din CL Focșani validând ”alegerea doamnei Balaban Elena Luminiţa, membru al Partidului Social Democrat înscrisă pe lista supleanţilor, în funcţia de consilier local al municipiului Focșani, judeţ Vrancea.”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.