Politică

Fostul premier Ludovic Orban însoțit de deputatul Ion Ștefan și de membri din Forța Dreptei Vrancea au fost în Târg la Tichiriș

Ziarul de Vrancea
16 sep 2022 3595 vizualizări

Amănunte despre vizită au fost făcute publice pe conturile de facebook Forța Dreptei Vrancea și Ion ȘTEFAN

”Membrii partidului au fost miercuri 14 septembrie 2022 la Târgul de la Tichiriș-Vidra, organizat în zi de sărbătoare, alături de președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban  și deputatul Ion Ștefan. Întâlnirile cu oamenii sunt mereu prilej de bucurie iar faptul că doresc să afle mai multe despre formațiunea politică Forța Dreptei ne face să continuăm în forță. Vom fi mereu în mijlocul oamenilor, ne vom prezenta programul politic și legislativ și vom demonstra că suntem o forță.”-Forța Dreptei Vrancea

”Am fost miercuri 14 septembrie 2022, în zi de mare sărbătoare, de Înălțarea Sfintei Cruci, la târgul de la Tichiriș, comuna Vidra, alături de președintele Ludovic Orban, colegii din Forța Dreptei Vrancea, dar și de numeroși vrânceni care au dorit să stăm de vorbă despre vremuri și politică. A fost o dimineață plăcută, în care s-a văzut clar că apropierea sinceră de oameni, discuțiile directe, privitul în ochi și curajul de a răspunde și la întrebări mai puțin plăcute sunt cheia succesului. Vrâncenii au nevoie să primească răspunsuri de la clasa politică și, mai ales, au nevoie să îi vadă pe ”cei de la televizor” că au curajul să coboare în mijlocul comunităților unde să spună clar care sunt măsurile prin care să le scadă facturile, să scadă prețurile, să fie sprijinit țăranul român sau tinerii să beneficieze de ajutor pentru a porni afaceri la noi acasă.

Ludovic Orban este acest lider care nu se teme nici să dea mâna cu românii care muncesc din greu, nici să discute politică cu bătrânii care le-au văzut pe toate și pe toți și nici cu generația tânără care are încă rezerve față de implicarea în viața localităților de unde provin. Cu sinceritate, deschidere și răbdare, lucrurile se pot schimba. Guvernarea Ludovic Orban a demonstrat că se poate lucra cu forță pentru ca România să meargă înainte prin noi înșine.”-Ion ȘTEFAN

Citiți și ce spune Ludovic Orban pe contul său de facebook despre vizita sa în Vrancea și prezența la Târgul din Tichiriș, miercuri 14 septembrie 2022

În târg la Tichiriș

Tichiriș este un sat al comunei Vidra din județul Vrancea. Se află pe DN 2D, care face legătura între Focșani și Tg. Secuiesc, drum a cărui modernizare a început în mandatul meu de ministru al transporturilor. Târgul este organizat într-un loc pitoresc, în care te bucuri de un peisaj superb.

A fost o zi însorită de septembrie. Am îmbinat utilul cu plăcutul. Am luat pulsul vorbind cu oamenii prezenți la târg, atât clienții cât și comercianții și producătorii agricoli. Am folosit acest prilej pentru a cumpăra, conform indicațiilor primite de acasă, ardei capia, cartofi, ceapă albă, morcovi și miere de albine. Am ieșit din cadrul trasat și mi-am luat și o pătură, pentru că o pătură în plus nu strică ( mai ales ținând cont de cine ne guvernează )

Am fost împreună cu domnul deputat Ion Ștefan și cu alți coechipieri din Forța Dreptei Vrancea.”-Ludovic Orban

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban a venit în Târgul de la Tichiriș însoțit de deputatul Ion Ștefan și alți reprezentanți ai partidului său în Vrancea. Acesta  discutat cu oamenii din târg, cărora le-a spus care sunt motivele pentru care, în opinia sa,actuala guvernare nu este bună. Creșterea prețurilor a fost tema centrală a nemulțumirilor pe care și le-au exprimat oamenii din târg.

Din Târgul de la Tichiriș Ludovic Orban a cumpărat și câteva lucruri. De la o tarabă, șeful Forța Dreptei a cumpărat o pătură verde, având în vedere că se anunță o iarnă cu economii la căldură. De asemenea, acesta și-a făcut și câteva provizii pentru bucătărie și a cumpărat ardei capia, cartofi, ceapă albă, morcovi și miere de albine. 

Ludovic Orban a declarat că pentru el PNL nu mai exista și că disputa cu PSD de acum este doar de fațadă. La rândul său, deputatul Ion Ștefan a enumerat investițiile susținute de Guvernul condus de Ludovic Orban și a spus că oamenii au nevoie de lideri care nu se tem să vină în mijlocul lor, pentru a discuta cu ei și pentru a le răspunde la întrebări.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.