Politică

Fostul paroh al bisericii din Dragosloveni anunță că va candida la funcția de primar al comunei Cotești

Ziarul de Vrancea
4 sep 2023 4388 vizualizări

La exact un an de la data la care preotul paroh pe atunci, Valeriu Iulian Roșcan, din satul Dragosloveni, comuna Dumbrăveni, anunța - pe 30 august 2022, printr-un VIDEO postat pe pagina sa de Facebook, la doar o zi după ce a slujit în fața credincioșilor la Sărbătoarea Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezătorul - că demisionează din funcția de preot paroh, mireanul acum Valeriu Iulian Roșcan a făcut public un alt anunț important fix în același loc. Printr-o  postare pe contul său de facebook, miercuri 30 august 2023 Valeriu Iulian Roșcan a anunțat: „Pe această cale vreau să vă aduc la cunoștință, în mod oficial, că voi candida pentru funcția de primar al Comunei Cotești din partea Partidului Național Liberal (PNL).” Citiți în continuare textul integral al postării pe subiectul menționat:

Pentru că de ceva vreme sunt aruncate în spațiul public zvonuri ieftine cum că aș renunța la candidatura mea la Primăria Cotești, găsesc de cuviință să vă informez faptul că acestea nu sunt decât minciuni menite să debusoleze cetățenii! Toate aceste bârfe ieftine sunt aruncate în spațiul public de niște "traseiști" la fel de ieftini care, în ultima săptămână nu au făcut altceva decât să semneze adeziuni în sediile partidelor din Vrancea.

Pe această cale vreau să vă aduc la cunoștință, în mod oficial, că voi candida pentru funcția de primar al Comunei Cotești din partea Partidului Național Liberal (PNL). Alături de mine va fi o echipă tânără, implicată, inimoasă și dornică de a revitaliza Comuna Cotești prin implementarea unor proiecte reale și de viitor! Voi încerca, alături de echipa PNL, să identific problemele reale din această comunitate și gradual să le pot rezolva!

Vă asigur că nu voi face promisiuni deșarte, garantând totodată cu seriozitate și implicare în așa fel incât lucrurile să se miște într-o direcție bună și sigură!

Am crescut în Cotești, m-am format ca om tot aici, iar bazele educației mele au rădăcini adânci în școala din satul Cotești. Mă leagă foarte multe de această comună pentru că amintirile copilăriei mele sunt aici. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care am hotărât sa mă implic activ în dezvoltarea ei! Ca preot în Dragosloveni, timp de 18 ani, am reușit să fac lucruri minunate pentru această frumoasă localitate și cu siguranță voi putea face mai mult!

Susținerea PNL o am și o simt! Mai am nevoie doar de susținerea și încrederea dumneavoastră, a coteștenilor!”-Valeriu Iulian

Citiți și:VIDEO | Un preot din Vrancea cu inițiative impresionante în timpul pandemiei și-a anunțat demisia din BOR;

VIDEO | Surpriza începutului de an în Vrancea: Fostul preot paroh din Dragosloveni a intrat în politică;

VIDEO | De ce se judecă fostul preot paroh din satul Dragosloveni, comuna Dumbrăveni cu Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei;

Reacția fostului preot paroh din satul Dragosloveni după ce a pierdut în primă instanță procesul cu Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.