Politică

Fostul parlamentar de Vrancea, Florin Secară este noul președinte al Partidul Ecologist Român(PER)

Ziarul de Vrancea
26 feb 2024 2027 vizualizări

Partidul Ecologist Român (PER) anunță o nouă direcție sub conducerea noului președinte, fostul deputat de Vrancea, din mandatul 2012-2016, Florin Secară. Cu o viziune proaspătă și ambițioasă, Secară își propune să ducă partidul în toate rândurile de alegeri din 2024, urmărind să construiască o societate verde și sănătoasă pentru toți cetățenii României.

Noul președinte al PER a adus critici dure la adresa clasei politice actuale, afirmând că țara este „asfixiată de o clasă politică indolentă”. El a evidențiat inactivitatea și lipsa de responsabilitate a acestei clase politice, care, în loc să acționeze în interesul cetățenilor, a promovat interese personale și a permis degradarea mediului și a calității vieții în România.

Secară a subliniat că actualii oficiali guvernamentali nu pun preț pe sănătatea românilor, exemplificând cu situația de la Roșia Montană și cu achiziționarea de mașini second-hand care poluează și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

În plus, Secară a criticat și atitudinea președintelui Klaus Iohannis, afirmând că acesta este mai preocupat de problemele de mediu din alte regiuni ale lumii, în detrimentul situației critice din România.

Noul președinte al PER a evidențiat că partidele politice din România au încercat să discrediteze discursul ecologist din țară în ultimii ani, însă PER își propune să continue să lupte pentru protejarea mediului și îmbunătățirea calității vieții românilor.

Florin Secară și noua conducere a Partidului Ecologist Român sunt determinați să aducă schimbări reale în peisajul politic al țării și să ofere o alternativă verde și sănătoasă pentru viitorul României.

Reamintim că Florin Secară a fost ales în anul 2012 deputat PDL în Colegul nr. 6 Adjud, partid pe care l-a părăsit la începutul anului 2014 şi a ales PMP.După aceasta în august 2014, deputatul Florin Secară  a trecut la UNPR iar în martie 2015 la PNL.

Aflați mai multe despre fostul deputat de Vrancea, Florin Secară accesând titlul alăturat al articolului publicat în anul 2012 în ziarul de Vrancea:Florin Secară- candidatul ARD în Colegiul Uninominal 6: "Știu cu cine mă lupt. Voi învinge"


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.