Politică

Exclusiv! Acuzații din partea apropiaților lui Marian Oprișan la adresa lui Nicușor Halici, noua propunere de prefect a PSD Vrancea

Ziarul de Vrancea
8 feb 2022 5305 vizualizări

După publicarea vineri, 4 februarie 2022, în Ziarul de Vrancea a articolului Miza numirii lui Nicușor Halici în funcția de prefect de Vrancea, cotidianul nostru a primit următorul mesaj din interiorul conducerii filialei PSD din județul nostru: „Am citit articolul cu Halici prefect. Este parțial adevărat, nu cunoasteți toate amănuntele, dar vi le spunem în continuare dacă sunteți interesați.”

„Cât privește desemnarea dlui Halici pentru funcția de prefect, lucrurile stau așa: în ședința Birolului Permanent Județean( BPJ) din Decembrie 2021 am decis nominalizarea lui Carnariu Vasile pentru funcția de prefect. Propunerea nu a mai ajuns la București, Halici împreună cu Tîlvăr au hotărât să anuleze decizia BPJ și să propună în Consiliul Politic Județean pe Victor Roman, propunere care a fost respinsă la București.

În această situație am așteptat să se convoace BPJ pentru a discuta o nouă propunere. Luni, 31.01.2022, Halici cu Tîlvăr și Misăilă au fost la București pentru a discuta propunerile de prefect, fără un mandat din partea organizației.

La București, cu Ciolacu și Stănescu s-au negociat și stabilit următoarele: Halici renunță la mandatul de parlamentar, merge prefect dar a condiționat acest aspect să fie sprijinit pentru a prelua Organizația județeană.

Ok! au spus șefii de la București dar te obligi să-l excluzi pe Oprisan. Halici a fost de acord și în ședința Consiliului Politic de ieri ( n.r. joi 3 februarie 2022), cu majoritate de voturi, a fost desemnat pentru funcția de prefect. Urmează o perioadă cu multe aspecte interesante”

Citiți și:(Update) A picat și varianta primarului din Vârteșcoiu! Deputatul Halici renunță la postul de parlamentar pentru a deveni prefect de Vrancea;

Miza numirii lui Nicușor Halici în funcția de prefect de Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.