Politică

Drept la replică solicitat de filiala Vrancea a Alianței pentru Unirea Românilor

Ziarul de Vrancea
11 aug 2021 1331 vizualizări

Dreptul la replică se referă la articolul VIDEO | Autosuficiența politicienilor de la putere aduce partidul antivacciniștilor și antioccidentalismului pe poziții ofensive în Vrancea, publicat în Ziarul de Vrancea

Ca urmare a articolului apărut în ediția de luni 9 august 2021 a Ziarului de Vrancea, (...) denumit ” Autosuficiența politicienilor de la putere aduce partidul antivacciniștilor și antioccidentalismului pe poziții ofensive în Vrancea”, filiala Vrancea a Alianței pentru Unirea Românilor, prin reprezentantul său, deputat Georgel Badiu, înțelege să solicite publicarea în ziarul dvs. a următorului Drept la replică :

La Conferința de presă din data de 7 august a participat unul dintre co-președinții AUR, anume senatorul Claudiu Târziu, la invitația deputatului AUR de Vrancea, Georgel Badiu.

Această Conferință de presă a fost precedată de invitații către mass-media din județ, inclusiv către Ziarul de Vrancea, însă această publicație nu a trimis niciun reprezentant care ar fi putut pune întrebări și primi răspunsuri lămuritoare. O parte dintre jurnaliști au onorat invitația, dar ceilalți ne-au ignorat, așa cum au făcut-o atât în timpul campaniei electorale, cât și după alegeri.

Titlul și textul (...)articolului publicat în ziarul dvs., (....), induc ideea că AUR ar fi un rău care se întinde profitând de slăbiciunea actualilor guvernanți.

Prin urmare, dorim să lămurim următoarele lucruri, punctual  :

1. AUR și-a întemeiat doctrina pe patru piloni : credința, familia, națiunea și libertatea.

2. Niciunul dintre fondatorii partidului nu și-a dorit să intre în viața politică, dar scârba față de hoția demonstrată de partidele sistemului au determinat această construcție, necesară apărării intereselor românilor.

3. Întrucât unul dintre pilonii AUR este libertatea, constatăm că, sub pretextul unei situații medicale insuficient lămurite, ni se încalcă drepturile și libertățile garantate ( aparent !) de stat. Inclusiv în Occident, acel Occident din care ne-ați ”scos” printr-o remarcă jenantă și hilară, cetățenii protestează împotriva încălcării unora din drepturile fundamentale. Considerați cumva că francezii, de exemplu, sunt antioccidentali ? Italienii, englezii, așijderea ?

Dincolo de ignoranța în care suntem ținuți de autoritățile vremelnice, susținem cu tărie că fiecare individ este liber să ia deciziile privitoare la propria persoană. Dealtminteri, principiul este în mod ipocrit fluturat de autorități în alte situații, vezi ”habeas corpus” !

Tocmai acest drept al fiecăruia de a alege dacă și când să se vaccineze a fost tema conferinței de sâmbătă, nicidecum opoziția față de vaccinare.

În consecință, vă învederăm că nu suntem antivacciniști, ci suntem pentru libertatea fiecăruia de a alege în mod informat. Avem rude și prieteni care au acceptat să se vaccineze, iar decizia lor a fost liberă, așa cum este normal într-o societate democratică.

4. Nu suntem antioccidentali. (...).

Este adevărat că ne opunem propagandei LGBTQ în școli, suntem împotriva pervertirii minorilor cu rebuturile morale ale Occidentului, Orientului sau ale oricărei altecomunități ce a renunțat la moralitate, indiferent de flamura sub care ar fi impuse în societatea românească. Cetățenii noștri au dreptul să beneficieze de civilizația și valorile creștine ce au creat actuala Europă democrată, fapt pentru care ne opunem oricărei tendințe de acaparare dictatorială a UE în folosul unor personaje cu o agendă contrară spiritului european.

Pe de altă parte, nu ne amintim ca AUR să fi oprit în Vrancea vreo manifestație LGBTQ, pentru că nu explicați împotriva cărei ”valori occidentale” luptăm.

5. Nu suntem extremiști. Suntem naționaliști, suntem patrioți.(....).

6. AUR își onorează promisiunile făcute românilor, în opoziție cu modul ticălos în care au acționat celelalte partide perindate la putere în ultimii 31 de ani. AUR nu este în ”portofelul” nimănui, nu datorăm nimic celor ce s-au dedat la furtul din banul public, singura noastră datorie și angajament fiind față de contribuabilii români.

7. AUR nu comandă și nu plătește materiale de presă care dezinformează, indiferent de domeniu.

(....)

Alianța pentru Unirea Românilor

 Filiala Vrancea

 Deputat Georgel Badiu

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.