Politică

Dragnea a confirmat promisiunea lui Oprișan referitoare la construirea unui nou spital în Focșani

Ziarul de Vrancea
29 mar 2018 1818 vizualizări

Președintele PSD și al Camerei Deputaților prezent joi 29.03.2018 la la inaugurarea bazinului de înot a confirmat proiectul privind construirea unui spital nou în Focșani de care până acum numai Marian Oprișan dădea asigurări că va fi realizat.

Liviu Dragnea: "Municipiul Focşani are nevoie de un spital nou şi vă pot spune cu siguranţă că, dacă nu până la ora asta, atunci în perioada imediat următoare, adică vorbim de zile, se va aproba finanţarea pentru un spital nou la Focşani. Este o decizie care a fost luată la solicitarea domnului Marian Oprişan pentru că spitalul pe care îl aveţi aici nu mai îndeplineşte condiţiile unui nivel minimal de servicii medicale la un nivel civilizat. În perioada imediat următoare va fi făcut anunţul privind sursa de finanţare - din bugetul de stat sau fonduri europene."

Astfel Liviu Dragnea a declarat că ”în câteva zile se va aproba finanțarea unui spital nou” în municipiul nostru. Nu este  clar deocamdată, care va fi sursa de finanțare, fie bugetul de stat fie fonduri europene. Tot cu prilejul prezenței la Focșani  șeful Camerei Deputaților a spus că trebuie să se modernizeze cel puțin un stadion din cele două arene existente în Focșani. El  a mai precizat că stadioane moderne ar fi necesare în fiecare reședință de județ.

Citiți și:Se face un nou stadion în România! Anunțul lui Dragnea

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.