Politică

Cristi Bălosu a fost exclus din PNL

Alexandra TĂTARU
14 iul 2017 1441 vizualizări

Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea a validat ieri decizia Biroului Politic Local Focșani din 5 iulie a. c. prin care Cristi Bălosu a fost exclus din PNL

Potrivit comunicatului de presă, PNL consideră că ”o organizație politică puternică are nevoie de sprijinul membrilor săi, de idei și proiecte din partea celor care compun organizația, atacurile publice la adresa colegilor de partid fiind lipsite de substanță, de argumente și, până la urmă, inadmisibile prin prisma reglementărilor interne. De asemenea, conducerea Partidului Național Liberal-Filiala Vrancea a mai transmis că ”partidul continuă să fie cel mai important pilon al Opoziției și prin acțiunile sale va stopa multe din abuzurile administrației PSD. Acesta este principalul obiectiv al echipei liberale, în condițiile în care proiectele și inițiativele consilierilor și membrilor PNL se lovesc de blocajele social-democraților”. Cristi Bălosu a fost ultimul președinte al organizației PDL Vrancea, înainte de fuziunea PNL-PDL. A fost co-președinte al PNL Vrancea apoi președinte al organizației municipale PNL Focșani, odată cu realizarea fuziunii și stabilirea de conduceri unice, la începutul anului 2016. Cristi Bălosu a fost directorul de campanie al PNL Vrancea, atât la alegerile locale cât și la alegerile parlamentare din 2016.Până de curând, acesta a fost șeful Organizației Oamenilor de Afaceri a PNL Vrancea. Poziția sa anticorupție și opiniile sale critice la adresa oricăror înțelegeri ascunse cu PSD i-au atras, se pare, o serie de antipatii în filiala PNL Vrancea. (A.T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.