Politică

(Update) Cine-a venit alături de Ion Ștefan în conducerea filialei Vrancea a partidului nou creat ”Forța Dreptei”

Ziarul de Vrancea
14 apr 2022 13552 vizualizări
Grupul de inițiativă care va constitui filiala Vrancea a partidului nou creat ”Forța Dreptei” împreună cu Ludovic Orban
Grupul de inițiativă care va constitui filiala Vrancea a partidului nou creat ”Forța Dreptei” împreună cu Ludovic Orban

Ludovic Orban a anunțat luni, 11 aprilie 2022, pe contul său de facebook: ”Azi am mandatat grupul de inițiativă care va constitui filiala Vrancea a Forței Dreptei!”

Reamintim că după Congresul PNL din 25 septembrie 2021, deputații de Vrancea, Ion Ștefan și Ionel Dancă au demisionat din partid urmându-l pe fostul lor șef Ludovic Orban în noua construcție politică Forța Dreptei.Aceasta și-a depus documentele de înființare la Tribunalul București luni, 20 decembrie 2021.Partidul Forța Dreptei a fost înfiiințat, deci oficial, iar acum își constituie filialele județene, printre care și aceea din Vrancea.Începe să se contureze astfel, prin urmare și răspunsul la întrebarea des vehiculată în mediul politic local, în ultima vreme : Cine vine alături de Ion Ștefan în filiala Vrancea a partidului nou creat ”Forța Dreptei”?

Conducerea județeană a filialei Forta Dreptei Vrancea este următoarea: Ion Ștefan, Constantin Gavriloiu, Daniel Ene, Sorina Bucuraș, Codruța Elena Neagu, George Panțica, Maria Ionelia Păduraru, Andy Florin Tufaru, Gheorghe Buleandră, Mihaela Dogaru, Raluca Drăghici, Ninel Ciolan, Daniel Viorel Iacob, Cristian-Alexandru Gâsculescu-Angheliu, Marius Cristian Niculiță, Vasile Bâznă și Laurențiu Ștefan Toroc Tătaru.

Așa cu se poate constata din prezentarea de mai sus, una dintre cele mai mari surprize, este revenirea  în politică, alături de deputatul și fostul ministru Ion Ștefan, în noua construcție politică Forța Dreptei, a unui alt fost ministru și senator din județul Vrancea, din perioada guvernării PDL, antreprenorul ,Sorina Bucuraș-Plăcintă, propriertarul firmei Sorste. Mai sunt de asemenea prezenți în conducerea județeană a filialei Forta Dreptei Vrancea, fostul director interimar al Spitalului Județean ”Sfântul Pantelimon” Focșani, medicul stomatolog Codruța Elena Neagu, medicul stomatolog Constantin Gavriloiu, fost membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean ”Sfântul Pantelimon” Focșani , inspectorul școlar Mihaela Dogaru, dar și cel care a fost cel mai tânăr candidat PNL pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie, Andy Florin Tufaru.

Citiți în continuare textele integrale ale postărilor lui Ludovic Orban și Ion Ștefan pe acest subiect.

Știre actualizată marți 12 aprilie 2022 ora 12:30, postare activată pe contul de facebook, Ion ȘTEFAN:”A fost înființat Grupul de inițiativă Forța Dreptei Vrancea

Biroul Politic Național Forța Dreptei, condus de Ludovic Orban, a mandatat Grupul de inițiativă care va constitui filiala Vrancea a Forței Dreptei, în cadrul unei ședințe de lucru derulată luni, 11 aprilie.

Conducerea județeană a filialei Forța Dreptei Vrancea are în componența sa oameni care au demonstrat profesional și politic și care au decis să meargă în continuare alături de singurul proiect politic credibil pentru reconstruirea dreptei autentice.

Ne propunem să rămânem fideli votului dat de români la alegerile din 2020, care nu au fost de acord cu alianța contra naturii a PNL cu PSD și să construim această nouă formațiune pe obligația respectării cuvântului dat.

Conducerea județeană a filialei Forta Dreptei este următoarea: Ion Ștefan, Constantin Gavriloiu, Daniel Ene, Sorina Bucuraș, Codruța Elena Neagu, George Panțica, Maria Ionelia Păduraru, Andy Florin Tufaru, Gheorghe Buleandră, Mihaela Dogaru, Raluca Drăghici, Ninel Ciolan, Daniel Viorel Iacob, Cristian-Alexandru Gâsculescu-Angheliu, Marius Cristian Niculiță, Vasile Bâznă și Laurențiu Ștefan Toroc Tătaru.

<<Forța Dreptei are la Vrancea o echipă hotărâtă să arate valoarea respectării cuvântului dat. E unicul mod corect de a face politică, cel care cu adevărat face diferența și cel pe care noi punem preț. Sunt încrezător că această echipă va fi victorioasă în următoarele alegeri și va învinge atât PSD, cât și PNL. Cele două partide au ales o alianță rușinoasă, împotriva votului românilor. Misiunea noastră este de a reclădi dreapta politică și de a respecta cu adevărat voința celor care ne-au acordat încredere>>, a spus Ludovic Orban.”

Știrea inițial, luni 11 aprilie , ora 21:00 , postare pe contul de facebook Ludovic Orban :”Forța Dreptei are la Vrancea o echipă hotărâtă să arate valoarea respectării cuvântului dat. E unicul mod corect de a face politică, cel care cu adevărat face diferența și cel pe care noi punem preț.


Cine ar fi crezut în urmă cu 3 ani de zile că PSD poate fi înfrânt în fieful lui Oprișan, după atâția ani de dominație roșie? A dovedit-o Ion Ștefan și cei care i-au stat alături. A obținut victorii repetate întrucât a stricat jocurile de tip alba-neagra, a făcut un angajament fără echivoc și a trecut la o luptă reală de eliberare a Vrancei de PSD.



Azi am mandatat grupul de inițiativă care va constitui filiala Vrancea a Forței Dreptei! Sunt încrezător că această echipă va fi victorioasă în următoarele alegeri și va învinge atât PSD, cât și PNL. Cele două partide au ales o alianță rușinoasă, împotriva votului românilor. Misiunea noastră este de a reclădi dreapta politică și de a respecta cu adevărat voința celor care ne-au acordat încredere.”-Ludovic Orban

Text informații + foto:Ludovic Orban


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.