Politică

Consilierul local de Focșani, Ana-Maria Laura Dimitriu, după scandalul de la Căminul pentru persoane vârstnice

Ziarul de Vrancea
30 aug 2018 2339 vizualizări

Prădătorii sexuali nu au ce căuta în  Primărie!

 

Sunt oripilată și, totodată, revoltată, după ce am citit despre chinurile la care a fost supusă o femeie, ca și mine, vreme de patru ore, de directorul Căminului de Bătrâni, Cătălin Ifrim. Ceea ce s-a întâmplat acolo n-a fost un simplu „eveniment“ așa cum îl prezintă #primarul Cristi Misăilă, total lipsit de empatie, ci un act de agresiune sexuală. Cătălin Ifrim s-a comportat precum un prădător sexual, asemenea mult mai celebrului Harvey Weinstein, care s-a folosit de poziția sa ca să ceară favoruri sexuale unei angajate. 

Mă declar solidară cu doamna Iuliana Coman, victima acestui individ cu comportament de prădător sexual și înțeleg foarte bine trauma prin care a trecut deoarece și eu, ca femeie, sunt obligată să suport în fiecare ședință a Consiliului Local agresiunile verbale, glumele misogine și insinuările cu tentă sexuală la care sunt supusă în public de primarul Cristi Misăilă și consilierul Mihai Nedelcu. 

Pe această cale, lansez o invitație pentru toate femeile din #Vrancea și în special pentru cele din #politică să luăm atitudine împreună împotriva acestor indivizi cu comportament sexual deviant. 

Dacă astăzi vă ascundeți capul în nisip și vă prefaceți că nu s-a întâmplat nimic, mâine s-ar putea să fiți voi victime. 

Având în vedere că directorul Cătălin Ifrim este subordonat Consiliului Local, fac apel la colegele mele, consilierele femei, din PNL, PSD, ALDE să luăm atitudine și să-l suspendăm din funcție până când justiția se va pronunța în cazul lui.

Spun #justiția și nu corpul de control al primarului Cristi Misăilă care n-are nici o atribuție în acest sens. De altfel, personal, n-am încredere că oamenii primarului au interes să descopere ce s-a întâmplat acolo. În urmă cu doi ani, tot o comisie numită de Cristi Misăilă a mușamalizat cazul consilierului său, Dan Grigoraș care a bătut un pensionar în Primărie. În loc să fie concediat pentru comportament agresiv, Grigoraș a fost promovat ca director. 

Mi-e teamă că același lucru se va întâmpla și în cazul lui Cătălin Ifrim. După ce va fi anchetat de domnul Marian Lungu, va fi promovat șef și peste Direcția de asistență socială, ca să-și extindă terenul de vânătoare. 

În cazul în care Consiliul Local nu va dispune #suspendarea din funcție a directorului Căminului de Bătrâni, Cătălin Ifrim, îi avertizez pe focșăneni să-și retragă rudele vârstnice, în special pe cele de sex feminin din acest așezământ. Mi-e groază să mă gândesc ce le-ar putea face un asemenea individ unor #femei în vârstă, incapabile să se apere.

Text preluat de pe contul de facebook Dimitriu Ana-Maria Laura 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.