Politică

Candidaturile lui Nicușor Halici la președinția CJ și Cristi Valentin Misăilă la postul de primar al Municipiului Focșani, validate la CPN al PSD

Ziarul de Vrancea
24 mar 2024 2880 vizualizări
S-au validat candidaturile PSD în Vrancea la alegerile din 9 iunie 2024 pentru posturile de președinte al Consiliului Județean și de primar la Municipiului Focșani.Nicușor Halici( foto stânga) va candida din partea PSD la postul de președinte al Consiliului Județean Vrancea, iar Cristi Valentin Misăilă( foto dreapta) va candida din partea PSD la postul de primar al Municipiului Focșani.Ambele candidaturi au fost validate în Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat , joi 21 martie 2024
S-au validat candidaturile PSD în Vrancea la alegerile din 9 iunie 2024 pentru posturile de președinte al Consiliului Județean și de primar la Municipiului Focșani.Nicușor Halici( foto stânga) va candida din partea PSD la postul de președinte al Consiliului Județean Vrancea, iar Cristi Valentin Misăilă( foto dreapta) va candida din partea PSD la postul de primar al Municipiului Focșani.Ambele candidaturi au fost validate în Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat , joi 21 martie 2024

Joi seară 21 martie 2024, Consiliul Politic Național ( CPN) al Paridului Social Democrat( PSD) a validat candidaturile lui Nicușor Halici, prefectul în funcție și președintele filialei județene Vrancea a PSD la postul de președinte al Consiliului Județean precum și pe aceea a lui Cristi Valentin Misăilă, primarul în funcție al Municipiului Focșani și președintele origanizației Municipale Focșani a PSD la același post pe care-l deține acum în alegerile locale din 9 iunie 2024. 

După validarea menționată, Nicușor Halici a făcut public următorul mesaj:

Dragi vrânceni, încep astăzi un nou drum, acela spre președinția Consiliului Județean Vrancea.Din postura de parlamentar și din aceea de prefect al județului, v-am reprezentat și vă reprezint din toate puterile, luptându-mă să aduc în Vrancea fonduri pentru drumuri, școli și grădinițe, alimentate cu gaze, sisteme de canalizare și de alimentare cu apă, etc.Eu nu duc lupte politice, știu că pentru mulți dintre dumneavoastră, scena politică este una spre care nu priviți de multe ori cu plăcere, nici cu interes.Lupta mea este pentru binele vrâncenilor!Interesul meu este dezvoltarea Vrancei!Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat a validat astăzi ( n.r. joi 21 martie 2024) candidatura mea la funcția de președinte al Consiliului Județean, după ce colegii mei mi-au dat votul lor în Consiliul Politic al PSD Vrancea.PSD are în toată Vrancea cea mai mai competenți candidați la funcțiile de primari, consilieri locali și consilieri județeni.Formăm o echipă pentru vrânceni, iar obiectivele noastre sunt cele ale comunităților pe care le reprezentăm.Așa să îmi ajute Dumnezeu!”      

Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă a activat pe contul său de facebook următoarea postare după validarea sa, joi 21 martie 2024 în Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat drept candidat la funcția de primar al Municipilui Focșani în alegerile locale din 9 iunie 2024.

Continuăm să construim împreună Focșani acasă!

Astăzi candidatura mea pentru funcţia de primar al municipiului a fost validată de Consiliul Politic Naţional al PSD, după ce miercuri, 20 martie a.c., candidatura fusese validată și de Consiliul Politic al PSD Vrancea.

Îi mulțumesc Primului-Ministru Marcel Ciolacu pentru încredere!

În același timp doresc să le mulțumesc cetățenilor municipiului Focșani că mi-au acordat încrederea dumnealor și cred că am demonstrat că am și priceperea și determinarea de a schimba orașul nostru în bine!

Mereu am spus că vreau să fac din Focșani casa fiecăruia dintre noi și zi de zi am muncit pentru acest lucru!

Știu că urmează o campanie electorală plină de neadevăruri și de manipulări dar am încredere că focșănenii știu să aleagă între adevăr și minciună, între fapte și vorbe!

Ca președinte al PSD Focșani consider că avem o responsabilitate enormă la alegerile din 9 iunie când trebuie să obținem nu doar Primăria Municipiului Focșani dar și majoritatea în Consiliul Local.

Experiența ultimilor patru ani ne-a arătat că primarul are nevoie de o majoritate politică în Consiliul Local care să îi susțină proiectele de dezvoltare ale orașului nostru, nu să le blocheze. Focșaniul nu trebuie să mai fie blocat de consilieri preocupați doar de interese politice meschine.

Și vă ofer doar exemplul proiectului de reabilitare a străzilor și parcărilor din Cartierul Bahne care a fost blocat de consilierii PNL&USR de doi ani de zile.

Am convingerea că împreună cu fiecare membru de partid, cu fiecare membru al familiei social-democrate, cu fiecare focșănean, vom dezvolta, împreună, proiectul Focșani, acasă!

Celor care au încredere în mine, le mulțumesc!

Celor care îmi reproșează că am deschis prea multe șantiere le spun că acestea sunt pentru dezvoltarea și modernizarea Focșaniului și îi rog să mai aibă puțină răbdare!”-Cristi Valentin Misăilă

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.