Politică

Autogol politic spectaculos al opoziției din județ: Ludovic Orban, chemat în Vrancea să aducă pacea în PNL

Mihai Boicu
21 oct 2018 3433 vizualizări

Primarii PNL din Vrancea nu sunt în cea mai bună relație cu conducerea organizației și sunt nemulțumiți de modul în care sunt tratați de senatorul Cătălin Toma și deputatul Ion Ștefan. Situația durează de ceva timp și primarii au decis să apeleze la președintele de la centru al partidului, Ludovic Orban. 

Miercurea trecută, aproape toți primarii PNL din județul Vrancea au mers la București și s-au întâlnit cu Ludovic Orban, șeful la nivel național al partidului, căruia i-au spus nemulțumirile lor. ”Am discutat cu președintele partidului, i-am explicat care este situația din organizație, i-am spus care sunt nemulțumirile noastre și a promis că în 2 – 3 săptămâni vine în Vrancea”, ne-a spus Nicolae Braicău, primarul comunei Ciorăști.

Primarii nemulțumiți acuză de mai mult timp că nu mai au o comunicare cu conducerea organizației, că nu sunt implicați în activități și nu se ține seama de opiniile lor. Mulți dintre edili spun că nici nu mai participă la ședințele conducerii PNL Vrancea din acest motiv. Pe de altă parte, senatorul Cătălin Toma ne-a declarat că în organizație nu este o situație care să justifice o intervenție de la centru, refuzând să comenteze mai mult despre demersul primarilor. ”Relația cu primarii este bună, dar se poate și mai bine, din ambele părți”, a spus Cătălin Toma. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.