Politică

Bădărănie în USL: baronul îi face proşti pe liberali

Iulia Crețu
18 nov 2013 2874 vizualizări
Nu se mai pot controla şi ajung să-şi arunce vorbe de cartier unii altora. Este şi cazul lui Marian Oprişan, care n-a avut altă inspiraţie să-I răspundă lui Victor Paul Dobre decat “este o prostie”

Contrele verbale între cei doi au fost provocate de obiecţiile pe care liberalii le au faţă de proiectul de descentralizare a porturilor. Dobre de la PNL şi-a anunţat poziţia, iar Oprişan de la PSD i-a dat replica: “este cea mai mare prostie”. Totuşi, cand jurnaliştii din presa centrală au solicitat să comenteze poziţia lui Crin Antonescu care a spus că porturile nu vor trece la administraţiile locale, Oprişan s-a oprit din aprecieri şi a spus că nu comentează. “Asta e cea mai mare prostie. În toată Europa, cele mai mari porturi sunt administrate descentralizat”, a spus Oprişan, referitor la poziţia lui Paul Dobre, fost ministru liberal al Administraţiei. Acesta din urmă a spus că porturile ar trebui să rămană la Ministerul Transporturilor şi să nu ajungă în curtea Consiliilor Judeţene, aşa cum prevede proiectul de descentralizare al vicepremierului PSD Liviu Dragnea. Reamintim că în strategia de dezvoltare a judeţului, Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean, promitea că va face port pe Siret, cel mai mare rau interior din ţară, cu ajutorul fondurilor europene şi a unor investiţii private, promisiune care s-a dovedit a fi doar o „goangă”. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
psd mult si prost, acum 3810 zile, 20 ore, 57 minute, 14 secunde
vrancenii,trage domnule Semaca,....apoi ,la autopsie ,vrem sa vedem daca acest om a avut creier! ' ' cred ca-i uscat demult!
stroe vasilica, acum 3811 zile, 1 ora, 49 minute, 15 secunde
MA SUFOC DE INDIGNARE!!! am cunoscut atatia oameni-OAMENI!! adevarati...SI AM AJUNS DE RASUL CURCILOR!! SA NE CONDUCA JUDETUL UN ******,ANALFABET SI MAFIOT!!! HOT DE HOTI, PALATUL DE LA CUCUIETI VA citeste integral
geku, acum 3811 zile, 2 ore, 35 minute, 27 secunde
Baronul vrea cumva sa mearga cu ,, barcuta "la palatul de laCucuieti ? Ar fi o mica deviere de canal. Cu elicopterul ajunge la conac , de ce nu si cu barcuta ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.