Politică

Săpunaru nu ţine neapărat să încerce să-I schimbe pe Oprişan

Iulia Crețu
14 oct 2013 1030 vizualizări
Preşedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru, a declarat duminică, la alegerile de la conducerea PNL Focşani, că nu îşi doreşte "neapărat" să mai candideze, în 2016, pentru şefia de la Consiliul Judeţean Vrancea.

Săpunaru a mai încercat să-i ia locul lui Marian Oprişan în fruntea judeţului şi în trecut, fără succes însă, iar acum au devenit aliaţi la guvernare. “Rămane de văzut (n.r. dacă va candida), asta este o decizie politică care se va lua la momentul respectiv, în funcţie de şanse, de doritori, că poate vor mai fi şi alţii care îşi doresc să candideze. Eu nu ţin neapărat”, a declarat Săpunaru. Acesta a mai vorbit şi despre faptul că PSD mai are un hop de caţiva parlamentari şi îşi asigură de unul singur majoritatea parlamentară. “Nu e niciun fel de problemă dacă PSD îşi asigură majoritatea în Parlament, mai au încă de luat caţiva deputaţi. Nu ne deranjează absolut deloc dacă doresc să îşi facă această majoritate”, a completat deputatul vrancean. Liberalul a ţinut însă să precizeze că partidul său a fost unul ‘loial” în parteneriatul cu social democraţii, spre deosebire de aceştia. “Parcă şi la Focşani au majoritate de unii singuri, nu-i aşa?”, a întrebat presa Săpunaru. În altă ordine de idei, dacă şeful PNL Vrancea nu este sigur că mai vrea să se bată cu baronul PSD pentru CJ, colegul său de la PNL Focşani, Laurenţiu Ţigăeru Roşca şi-a făcut publice intenţiile de a candida la Primăria municipiului Focşani în 2016. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3846 zile, 11 ore, 51 minute, 4 secunde
In acest moment niciun partid nu are om care sa-l bata pe Oprisan. Poate toate celelalte partide in afara de PSD daca s-ar uni ar avea o mica sansa. Dar intai trebuie sa gaseasca omul, dupa care citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.