Politică

Ultima zi de înscriere pentru concursurile de la Spitalul Judeţean

Raluca Manolache
24 mar 2013 1415 vizualizări
Se finalizează perioada în care cei ce doreau să participe la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani, în vederea ocupării posturilor de directori medical, economic şi de îngrijiri, îşi puteau depune dosarele de participare.

Candidaţii îşi pot depune dosarele de participare astfel: pană pe 25 martie pentru director medical, pană pe 26 martie pentru director economic şi pană pe 27 martie pentru director îngrijiri. Reprezentanţii spitalului spuneau vineri că nu era niciun dosar depus. Astfel, pe 1 aprilie se va desfăşura concursul pentru ocuparea funcţiei de director medical, pe 2 aprilie se organizează concursul pentru ocuparea postului de director economic şi pe 3 aprilie se va desfăşura concursul pentru ocuparea funcţiei de director îngrijiri. În acest moment, Constantin Mandrilă, managerul unităţii, face echipă cu dr. Valentin Ochean, director medical, ec. Mădălina Eftime, director financiar contabil delegat şi Valerica Miron, director îngrijiri. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 9

Adaugă comentariu
colegele tale, acum 4050 zile, 19 ore, 11 minute, 8 secunde
Om de nimic ce esti noi chiar venim din placere la servici daca tie nu-ti place munca si vrei sa primesti doar bani e problema ta .
, acum 4050 zile, 20 ore, 37 minute, 45 secunde
Nu te mai preocupa de cine ? , cand ? si cum ? va fi director de ingrijiri; invata , munceste si cine stie de unde sare norocul pentru tine omule .........?
, acum 4050 zile, 20 ore, 53 minute, 47 secunde
Ion cel fara destinatie la locul de munca ori esti magician si pe cartile tale scrie denigrare asa cum a scris Carmen , rusine ....... , pune osul la munca si lasati lumea in pace HOOOOOO !
carmen, acum 4050 zile, 21 ore, 6 minute, 6 secunde
Bravo pentru comentarii " razbunarea este arma prostului " , pentru cel care a facut primele comentarii,de a denigra o persoana ,rusinre....., confruntate altfel nu prin scris .
sejur, acum 4050 zile, 21 ore, 20 minute, 52 secunde
Cind o persoana nu are ce face la locul de munca si in timpul programului sta in cafenele e normal sa gasesti ceva de facut ,si anume scrisul care trebuie perfectionat gramatical .......haaaa !
pentru, acum 4050 zile, 21 ore, 30 minute, 8 secunde
Stimabile care nu-ti place munca mai bine initiazate in ale responsabilitatii la locul de munca si apoi fa comentarii .
, acum 4050 zile, 21 ore, 46 minute, 8 secunde
bune cele 2 comentari ,dar dl manager ar trebui sa o schimbe pe accea doamna ca sa mearga treaba bine si la dializa sa lase pe cineva care munceste si are initiativa si personalul sa vina cu drag la citeste integral
, acum 4050 zile, 21 ore, 58 minute, 44 secunde
bine spus dl. ion ca in sectie asistentele si personalu o striga patroana ca asa vrea sa i se spuna mai ales si copilu ei le spune la personal ca e sectia lui mama. In acea sectie le este frica la citeste integral
ion, acum 4050 zile, 23 ore, 6 minute, 34 secunde
pentru director de ingrijiri cine va veni doamna asistenta sefa de la dializa care incearca sa isi faca cartile sa stea in banca ei ca nu stie nimic sa faca asa a facut si cind a venit asistenta citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.