Politică

PDL Vrancea votează cu 76 de maini

Iulia Crețu
8 mar 2013 1872 vizualizări
La Convenţia Naţională Extraordinară a PDL de pe 23 martie, PDL Vrancea va merge cu 76 de delegaţi, din care 12 de drept şi 64 de delegaţi aleşi.

“Stabilirea delegaţilor aleşi din partea organizaţiei judeţene s-a făcut în conformitate cu Decizia nr. 3/26.02.2013 a Comisiei de Organizare a Convenţiei Nationale Extraordinare a PDL, după o formulă de calcul care are la bază rezultatele electorale la alegerile locale şi alegerile parlamentare, atat din punct de vedere procentual (1/2) cat şi al numărului de voturi (1/2);Nominalizarea acestora s-a făcut, potrivit prevederilor statutare, cu prioritate din randul aleşilor locali”, se arată într-un comunicat al PDL Vrancea. Biroul de presă al partidului adaugă că “algoritmul de calcul al normei de reprezentare este unul deja bine cunoscut în cadrul PDL” şi îi acuză pe cei care speculează că delegaţii s-au stabilit în funcţie de interesele liderului interimar Costică Neaţă “fie de necunoasterea mecanismelor interne ale partidului, fie că servesc unor interese politice concrete”. Precizările vind pe fondul suspiciunilor că actuala conducere a democrat-liberalilor vranceni vrea să încline balanţa delgaţilor în alegeri de partea lui Vasile Blaga.  La congres mai candidează deputatul Elena Udrea şi europarlamentarul Monica Macovei, ambele fiind aşteptate în week-end la Focşani pentru a-şi prezenta moţiunile în faţa colegilor de partid. (I. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.