Politică

Inapoi la PNT-CD

Doina Ganea
11 sep 2006 936 vizualizări
Adunarea Comitetului National de conducere al PPCD, care a avut loc ieri la Bucuresti, a decis revenirea Partidului Popular Crestin Democrat la denumirea avuta anterior, respectiv aceea de Partidul National Taranesc Crestin Democrat.

La adunarea taranistilor a fost prezent si vicepresedintele PD, Sorin Frunzaverde, care le-a propus

crearea unui pol popular si participarea pe liste comune la alegerile din 2008. "Noi am luat la cunostinta de propunerea PD si ca filiala ne-a fost cerut si ne-am dat acordul. Pentru incheierea unui protocol vor

urma intr-o saptamina la nivel central negocieri", a declarat presedintele PNTCD Vrancea, Nicolae Tanase. Curtea pe care democratii o fac taranistilor ar putea fi motivata de apropiata sedinta a Partidului Popular European, al carui membru este si PNT CD. Adunarea PPE va avea loc saptamina aceasta la Bruxelles, in care se va analiza si cererea de admitere a PD in familia popularilor europeni. Apropierea fostilor taranisti de democrati a fost vizibila si la Vrancea. Gratie liderilor PD Vrancea, seful PNTCD, Nicu Tanase, a primit postul de inspector sef la ARR. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care fostii taranisti vrinceni nu si-au permis sa critice mai deloc actuala Putere.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.