Politică

Neaţă a revenit din concediu medical şi şi-a luat concediu de odihnă

Mihai Boicu
27 dec 2012 1499 vizualizări
“Funcţiile sunt trecătoare, cine nu e conştient de asta suferă”, spune democrat-liberalul care a condus agricultura vranceană în ultimii ani, dar căruia USL-ul i-a găsit înlocuitor

Situaţia incertă de la nivelul Direcţiei Agricole Vrancea continuă. Fostul director Costică Neaţă a revenit din concediul medical prelungit pe care l-a avut şi şi-a luat concediu de odihnă de 15 zile, începand cu 24 decembrie. Concediul trebuie aprobat de conducerea Ministerului Agriculturii, dar cel mai probabil nu vor fi probleme avand în vedere că Neaţă şi-a luat în acest an doar nouă zile de concediu de odihnă, după cum spune. La conducerea Direcţiei Agricole a fost numit Ticu Constache, şeful Biroului autorităţi locale din cadrul Consiliului Judeţean, pană la data cand Costică Neaţă va reveni din concediu medical. Acum, că acesta s-a întors şi a plecat din nou starea de incertitudine continuă. Reamintim faptul că USL a vrut să-l detaşeze pe Costică Neaţă în alt judeţ, numai că democrat – liberalul a invocat motive de sănătate şi a rămas pe poziţii în Vrancea. Acum, acesta spune că şi-a luat concediu de odihnă pentru a reflecta la ceea ce va face în continuare. “Am fost în concediu medical, iar acum mi-am depus cererea de odihnă. Voi reflecta în perioada asta la ceea ce voi face. Dar nu e o mare pierdere şi o mare durere că nu aş mai fi director, pentru că nu m-am născut în această funcţie. Funcţiile sunt trecătoare, cine nu e conştient de asta suferă, eu am fost conştient de asta şi nu sufăr. Ca orice guvernare nouă, dumnealor vor să lucreze cu oameni mai apropiaţi. Chiar şi printre funcţionarii publici sunt oameni cu tot felul de crezuri publice şi au de unde alege”, a declarat Costică Neaţă, care va rămane acasă pană după jumătatea lui ianuarie 2013. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.