Politică

Liberalii şi-au completat garnitura în CL Focşani

Iulia Crețu
31 iul 2012 2452 vizualizări
Elena Cucu, cel de-al patrulea consilier local PNL din Consiliul Local Focşani, a depus ieri jurămantul de credinţă la învestirea în micul Parlament local

Consilierul va face echipă ceva mai apropiată cu ceilalţi trei consilieri liberali, Tudorel Trofin, Dragoş Horhocea şi Dan Buzoi, dar şi cu restul aleşilor de la PSD, cu care liberalii sunt colegi în cadrul USL. Validarea mandatului Elenei Cucu a durat ceva mai mult din cauza discuţiilor în cadrul Uniunii Social Liberale la Vrancea, din cauza disensiunilor dintre Marian Oprişan şi Nini Săpunaru. Şi pentru că ultimul venit nu are dreptul să aleagă unde stă, liberala Elena Cucu va fi lăsată singură în rand cu Opoziţia, fiind colegă de rand cu aleşii Alianţei pentru Vrancea. Elena Cucu este de profesie economist şi lucrează la firma unui lider liberal. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
I'mtheCox!, acum 4284 zile, 15 ore, 53 minute, 22 secunde
A dormit destul , crede-mă ! Si lasa versurile ironice care aparțin trupei Parazitii ;) ce prostii a spus ;;)? Mori de ciuda ! Ochii in pământ , slabule !
foresteR, acum 4284 zile, 15 ore, 57 minute, 3 secunde
Mă bucur ca lumea asculta Parazitii , dar încercati sa nu mai Scoateti expresii ironice din melodiile lor ! Bye ! Mori de ciuda !
@Unkown, acum 4285 zile, 1 ora, 7 minute, 22 secunde
Nu cred ca ai dormit destul. Oboseala il face pe om sa spuna prostii,iar pe deasupra legat de regulile de scriere vezi ca te-ai murdarit la gura de engleza,onarela.
Unkown, acum 4285 zile, 11 ore, 16 minute, 38 secunde
Si ce ma daca lucreaza ? Stii cat munceste? ITi e ciuda ca nu esti in locul ei? Shut the fuck up , vad ca nu prea cunosti regulile de scriere a limbii Romane ! De acum Pune ghilimele cand scoti un citeste integral
artificial, acum 4285 zile, 12 ore, 1 minut, 39 secunde
.....si lucreaza la firma unui lider liberal.´(I.CRETU)...BINGO.!!!
Alexia, acum 4285 zile, 15 ore, 44 minute, 54 secunde
Felicitari doamna Cucu. Ma bucur ca ati fost investita ca si consilier, pentru ca stiu ca sunteti o femeie cu suflet mare si foarte apropiata de oameni.
peppers, acum 4285 zile, 17 ore, 57 minute, 41 secunde
O femeie puternica care a muncit foarte mult sa fie acolo unde este. Felicitari Elena Cucu !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.