Politică

Pe ce cheltuie Prefectura banii: executări silite de peste 28.000 lei

Mihai Boicu
10 iul 2012 1068 vizualizări
La începutul acestei luni, Instituţia Prefectului a avut plăţi zilnice de aproape 10.000 de lei cu cheltuieli de bunuri şi servicii. Astfel, pe 5 iulie s-a cheltuit suma de 9.490 de lei, din care cea mai mare sumă, respectiv 4.877 lei, a fost destinată pentru plata energiei termice.

De asemenea, 1.053 a reprezentat contravaloarea asigurărilor auto încheiate pentru maşinile instituţiei. Alţi bani s-au mai cheltuit pentru chitanţiere, cazare sau abonament la telefon. Prefectura plăteşte sume importante în contul executărilor silite, nu mai puţin de 28.567 lei pe data de 5 iulie. Cu o zi înainte, sumele plătite de Instituţia Prefectului s-au ridicat la 9.916, din care 3.851 lei pentru audit – supraveghere, 1.367 pentru energie termică şi 1.030 la revizia tehnică a autoturismelor. Pe 3 iulie, Prefectura a cheltuit 9.967 lei, peste jumătate pentru carburantul maşinilor din dotare. De asemenea, abonamentele telefonice au costat 2.327 lei. Dacă nu ştiaţi, valoarea unui abonament la Monitorul Oficial este de 900 de lei. La capitolul transfer între unităţi ale administraţiei publice, plăcuţele de înmatriculare pentru maşinile care intră în circulaţie în Vrancea costă zilnic de la 5.000 lei la aproape 9.000 lei. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.