Politică

Turul Vrancei: La 300 de voturi de CL

Ziarul de Vrancea
12 iun 2012 1404 vizualizări
Lui Dan Butnaru, alias „db”, i-au lipsit 300 de voturi să intre în CL Focşani. Dan Butnaru, preşedintele interimar al Partidului Verde Vrancea, spune că formaţiunea sa a reuşit să crească de la 0,1% anul trecut la 3,98% la alegerile de pe 10 iunie

„Doar 331 de voturi au lipsit ca şi iubitorii de spaţiu verde şi de energie verde din Focşani să aibă o voce în Consiliul Local. Deşi pârghiile noastre de acţiune sunt limitate, promitem să nu înşelăm aşteptările alegătorilor noştri şi să fim la fel de activi în găsirea de soluţii pentru Focşani ca şi până acum. Sperăm ca focşănenii să fi făcut cea mai bună alegere şi ca următorii 4 ani să fie ani plini de cât mai multe realizări alături de administraţia publică aleasă”, a spus Dan Butnaru. (I. C.)

Şedinţă de CA amanată la Spitalul Judeţean


Membrii consiliului de administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani amană prima şedinţă. Deşi luni trebuiau să se întalnească şi să discute despre mai multe probleme administrative ale unităţii, şedinţa s-a amanat pentru o dată care urmează să se stabilească în viitor. Consiliul de administraţie este format din dr. Cătălin Graur – directorul DSP, ec. Iuliana Mircea - director adjunct economic DSP şi dr. Vasile Costin – consilier DSP. Consiliul va fi completat de un reprezentant numit de consiliul local Focşani şi cate un reprezentant din partea Colegiului Medicilor, respectiv Ordinul Asistenţilor Medicali din Romania. Ultimii doi membri vor avea statut de invitat. Şi managerul spitalului va putea să participe la şedinţele consiliului de administraţie dar fără drept de vot. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.