Politică

UNPR Vrancea, ameninţată cu evacuarea din sediu

Iulia Crețu
7 mai 2012 1665 vizualizări
Scandalul a pornit de la neplata chiriei lunare către Artcom

Scandal în mijlocul trotuarului ieri la prînz la sediul UNPR Vrancea pe b-dul Brăilei din Focşani. Partidul condus de Nicu Tănasă, care stă cu chirie în spaţiul de vis-à-vis de PDL Focşani, a fost la un pas să fie aruncat în stradă din cauza neachitării chiriei pe cateva luni proprietarului de drept, Artcom. Reprezentanţii cooperaţiei au venit la sediul partidului şi pentru a intra în incintă au spart butucul uşii. În cele din urmă, reprezentanţii UNPR Vrancea şi-au făcut apariţia la sediu, şi-au plătit datoriile şi Artcom a renunţat la intenţia de evacuare. Contactat telefonic, preşedintele UNPR, Nicu Tănasă, a recunoscut conflictul, însă nu a dorit să precizeze ce datorii au avut pe motiv că nu ar interesa pe nimeni. “Au venit băieţii să vadă dacă sediul este în regulă. S-au uitat la nişte instalaţii sanitare cu probleme pe care noi le-am reparat. Au spart butucul şi au pus altă yală, ne-au dat nouă cheia. Spaţiul în care avem sediul aparţine Artcom, dar nu este închiriat de noi ci de o asociaţie. Chiria este de 800 lei/lună. Da, n-am fost la zi cu plata, dar azi (n.r. ieri) sunt. Nu ştiu de ce vă interesează atat de multe”, ne-a spus Nicu Tănasă. La rîndul lor, nici cei de la Artcom n-au dorit să facă vreo precizare. La faţa locului însă, spaţiul partidului cu chirie nu părea afectat de conflictul proprietar-chiriaş. Totuşi, este înţeles că UNPR nu îşi poate plăti chiria, din moment ce progresiştii abia dacă au cîţiva membri. UNPR participă la alegerile locale pe de 10 iunie împreună cu PDL în Alianţa pentru Vrancea. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.