Politică

Info judeţ:Măicăneşti: Trei partide au candidaţi la primărie

Mihai Boicu
29 apr 2012 1814 vizualizări
Pentru cursa electorală şi-au anunţat intenţia de a se lupta pentru funcţia de primar trei formaţiuni politice. USL îl va avea ca reprezentat pe social – democratul Costel Necula, unul dintrei cei mai vechi edili din judeţ.

Alianţa pentru Vrancea, realizată în jurul PDL, va avea de asemenea candidat. Şi Partidul Popular – Dan Diaconescu ar putea fi reprezentat în lupta pentru funcţia de primar. Partida Romilor va participa la alegeri doar pentru un loc în Consiliul Local pe care este posibil să îl cîştige avînd în vedere că în comună este o comunitate de romi care numără 200 de persoane. (M. B.)

Gura Caliţei: Teren concesionat de Cosmote

Operatorul de telefonie mobilă a concesionat o suprafaţă de teren de 300 mp din domeniul public pentru amplasarea unei antene de telefonie mobilă. Numărul ofertelor primite a fost de trei, iar contractul a fost cîştigat pentru suma de 2800 lei, fără TVA. Deşi anunţul de atribuire este din 27 aprilie, anunţul de participare a fost transmis către Sistemul Electronic de Achiziţii Publice încă din anul 2008. (M. B.)

Chiojdeni: Comuna îşi face strategie de dezvoltare

Autorităţile locale au angajat o firmă care să realizeze servicii de consultanţă realizare strategie dezvoltare şi perfecţionare personal. Contractul, în valoare de 70.000 lei, fără TVA a fost obţinut de firma SC Global Services Group SRL Bucureşti. În cursa pentru contract s-au înscris două firme. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
nick, acum 4379 zile, 17 ore, 52 minute, 47 secunde
Romii din Maicanesti ar trebui intai trimisi la munca, apoi sa participe la alegeri.Aproape toti sunt beneficiari de ajutor social si nu-si doresc altceva decat tot ajutor social.Stau si ma gandesc citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.