Politică

Rugaciuni la Cel de Sus pentru bani de la Bacinschi

Iulia Crețu
26 apr 2012 1196 vizualizări
Consiliul Local Focşani a aprobat acordarea unui sprijin financiar pentru Parohia “Sf. Ierarh Mucenic Teodosie” din oraş în valoare de 20.000 lei.

Banii vor fi folosiţi pentru continuarea lucrărilor de construcţie la biserică. “Lucrările au fost începute în anul 2010 şi executate din fonduri proprii şi alocaţii de la Ministerul Culturii şi Cultelor (180.000 lei). Parohia “Sf. Ierarh Mucenic Teodosie” Focşani menţionează că zidurile au fost ridicate şi o parte din turla principală, iar pentru evitarea degradării lucrărilor efectuate pînă în prezent, se doreşte începerea acoperişului care potrivit devizului însumează 202.894,86 lei”, se arată în proiectul de hotărîre. Preotul paroh, Aurelian Dumitru, susţine că se află într-un impas financiar şi cere sprijinul municipalităţii. Şi pentru a fi mai persuasiv, preotul îI asigură pe primarul Decebal Bacinschi, dar şi pe aleşii locali că sînt în rugăciunile enoriaşilor. “În speranţa că cererea noastră va fi soluţionată favorabil, vă mulţumim anticipat şi vă asigurăm de tot respectul nostru, avîndu-vă permanent în rugăciunile noastre”, a scris Consiliului Local Focşani preotul Aurelian Dumitru. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
marius, acum 4382 zile, 4 ore, 54 minute, 35 secunde
S.t.a.t.u si B.iserica ... cei mai mari manglitori si manipulatori...
marius, acum 4382 zile, 4 ore, 56 minute, 30 secunde
Statu si Biserica ... cei mai mari manglitori si manipulatori...
marius, acum 4382 zile, 4 ore, 56 minute, 56 secunde
Statu si Biserica ... cei mai mari manglitori si manipulatori...
voicin, acum 4382 zile, 7 ore, 22 minute, 44 secunde
Acest tip de oameni care au foast invatati sa decida numai la influenta si primesc acum rugaciunile preotului ne conduc tara ! din aceasta cauza am ajuns unde '' n-am ajuns '' .
nicodin, acum 4382 zile, 8 ore, 31 minute, 20 secunde
Dumnezeu sa va aiba in paza PACATOSILOR daca aveti frica de bunutu pentru pacatele voastre de zi cu zi si banii din bugetul local trasi in buzunarele si bunastarea voastra AMIN !!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.