Politică

VIDEO!!! PRM il critica pe Bacinschi care-si pune afise in giratorii

Iulia Crețu
23 apr 2012 941 vizualizări
Asta deşi primarul a promis că nu va acoperi politic sculpturile

 Promisiunile cu jumătate de gură făcute de actualul edil Decebal Bacinschi, prin care spunea că nu va mai pune afişe electorale în sensurile giratorii, par a fi încălcate. Asta pentru că, după cum acuză şi membrii PRM Vrancea, prin anumite giratorii au răsărit cadre de metal care să susţină afişele de campanie. Adrian Popescu, preşedintele PRM, spune că deja spaţiul verde din giratoriul de la Bancpost ar fi arvunit, chit că acolo este şi o sculptură. “Nu este normal ce face Bacinschi, deja au pregătit scheletul la intersecţia de la Bancpost. Nu înţeleg nici ceea ce se întîmplă în Consiliul Local, acolo unde pare a fi o mini-familie. Nu e normal să păstrezi locuri strategice unde să apară nişte chipuri de politicieni”, a spus Popescu, în cadrul unei conferinţe de presă. Peremiştii vrînceni se declară optimişti la alegeri, făcînd referire şi la rezultatul neaşteptat luat de Marie Le Pen în Franţa, candidata de extremă dreapta clasîndu-se pe locul trei în preferinţele electoratului francez. “Partidele naţionaliste iau avînt, Marie Le Pen obţinînd un onorant loc 3, însă noi sperăm şi la mai mult”, crede Popescu. (Iulia CREŢU)

Pe platforma web tv a Ziarului de Vrancea puteţi urmări imagini de la conferinţa de presă a PRM Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.