Politică

Turul Vrancei: Săpunaru e clar: MRU nu e în PNL!

Ziarul de Vrancea
13 mar 2012 1092 vizualizări
Liderul liberal de la Vrancea, deputatul Nini Săpunaru, a făcut precizări clare în privinţa statutului politic incert al actualului premier Mihai Răzvan Ungureanu.

Asupra acestuia plana suspiciunea că în continuare ar avea carnet de membru de partid la PNL, acesta autosuspendîndu-se din formaţiune în momentul în care a primit oferta de la SIE şi nedemisionînd. Săpunaru spune că anul trecut s-a făcut reînscrierea partidului, moment în care s-a refăcut şi baza de date cu membrii liberali. “La patru ani avem obligaţia prin lege de a reînscrie partidul. Reînscrierea PNL, cînd s-a actualizat şi baza de date cu membrii noştri, a avut loc anul trecut şi nu, Mihai Răzvan Ungureanu nu mai este membru PNL”, ne-a spus Săpunaru. (I. C.)

Vasile Apostu Croitoru candidează de unul singur la Statistică

Democrat – liberalul este singurul candidat pentru conducerea Direcţiei Judeţene de Statistică la concursul care va începe pe 20 martie. Cati Matişan, directorul executiv adjunct al instituţiei, a confirmat că nu s-a înscrisîn competiţie. Deocamdată, aceasta conduce Statistica în locul Rodicăi Negruţ, fostul director executiv, care a ieşit la pensie. Vasile Apostu Crotoru a mai ocupat funcţia pentru care candidează pînă la jumătatea anului 2010, cînd a rămas fără post deoarece ordonanţele prin care fuseseră numiţi şefii pedelişti în funcţie au fost declarate neconstituţionale. Concursul susţinut la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici constă într-o probă scrisă şi un interviu. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.