Politică

Turul Vrancei:Trăşculescu şi Hornea discută cu Finanţele pentru viticultori

Mihai Boicu
27 feb 2012 1683 vizualizări
Prefectul Sorin Hornea şi deputatul Alin Trăşculescu, preşedintele PDL Vrancea, au mers ieri la Bucureşti pentru a încerca să modifice Codul Fiscal din devafoarea în favoarea micilor producători de vin. „I-am prezentat ministrului de Finanţe problema şi a spus că va studia situaţia.

Am lăsat o serie de documente, de la viticultori, de la Direcţia de Finanţe, Direcţia Agricolă şi de la Vamă. Domnul ministru ştia care este problema, pentru că am mai vorbit cu dumnealui”, a declarat Trăşculescu. Cei doi reprezentanţi ai puterii se vor întîlni şi în cursul zilei de astăzi cu ministrul Finanţelor, Bogdan Drăgoi, pentru a continua discuţiile despre problemele cu care se confruntă podgorenii din cauza HG 50/2012. La întîlnire ar putea participa şi premierul Mihai Răzvan Ungureanu, avînd în vedere că astăzi este şedinţă de Guvern. De altfel, Hornea şi Trăşculescu speră ca situaţia viticultorii să fie dezbătută şi la reuniunea miniştrilor. (Mihai BOICU)

Dare de seamă despre deszăpezirea judeţului, la Prefectură


Instituţia Prefectului găzduieşte astăzi, de la ora 10.00, şedinţa comună a Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vîrstnice şi a Comitetului de Dialog Social. Pe ordinea de zi este inclus un singur punct, referitor la modul în care s-a acţionat în judeţul Vrancea în ultimele săptămîni pentru deszăpezire, în urma cantităţilor mari de zăpadă căzute în prima parte a lunii februarie.  Locuitorii din tot judeţul s-au arătat nemulţumiţi de modul în care s-au derulat operaţiunile de deszăpezire, în condiţiile în care unele sate au stat izolate şi două săptămîni, timp în care şi cele 420 de şcoli din judeţ au fost închise. (M. BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.