Politică

Primarul PSD de la Rugineşti ar putea candida de la UNPR

Iulia Crețu
10 ian 2012 1840 vizualizări
Neînţelegerile dintre PNL şi PSD l-ar putea reorienta politic pe primarul social democrat din comuna Rugineşti, Adrian Alexe. Înlocuit din funcţia de şef al PSD din comună, pentru că a refuzat să semneze protocolul de colaborare în cadrul USL, edilul pare a lua în calcul să candideze oricum în toamna acestui an, chiar şi din partea altei formaţiuni politice.

Zvonurile politice par a-l arunca pe Adrian Alexe în barca UNPR-ului, adică “PSD-ul PDL-ului”, chiar dacă edilul nu confirmă acest lucru. Alexe lasă însă de înţeles că ar lua în calcul şi această variantă dacă nu va fi candidatul USL în Rugineşti. “Nu am trecut la UNPR, sînt în continuare membru PSD. Indiferent ce va fi în toamnă, voi candida. La partid (n.r. PSD) nu s-a stabilit nimic. Lumea însă vorbeşte, se aşteaptă să fiu contactat, să discut cu oamenii, însă eu acum am de făcut treabă pentru comună. Bineînţeles, dacă USL nu mă va desemna candidat, este posibil să iau altă decizie”, ne-a spus Adrian Alexe. Zvonuri despre posibile reorientări politice spre UNPR s-au auzit şi despre primarii din Năruja şi Gura Caliţei. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.