Politică

Aura Vasile a trecut la un partid de "curve"

Ziarul de Vrancea
19 dec 2011 1641 vizualizări
"Ceea ce colegii din acest grup parlamentar (n.r. - UNPR) au făcut se numeşte prostituţie şi, atunci cînd prostituţia este plătită, se numeşte curvă!", afirma deputatul PSD cu cîteva luni în urmă n ieri, Aura Vasile şi-a anunţat transferul chiar la UNPR

Deputatul PSD Aura Vasile a anunţat ieri, potrivit unui comunicat UNPR, că a hotărît să se alăture Uniunii pentru Progresul Romaniei, pentru a fi alături de vechii ei colegi, "cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide". Aura Vasile mai spune că este un om de stînga şi că UNPR este "singurul partid care mai reprezintă astăzi stînga românească". "Rămîn mai departe aşa cum mă ştiţi, războinică şi dedicată cauzei în care cred, aceea de a-i sprijini pe oamenii care muncesc, pe pensionari şi pe tineri, pe toţi cei care au de suferit în aceste vremuri grele", a declarat deputatul, potrivit comunicatului. "A făcut cerere de înscriere la noi şi o să anunţe în plen", a declara ieri dimineaţă preşedintele UNPR, Marian Sîrbu.
În aceeaşi dimineaţă, Aura Vasile ataca vehement puterea pe blogul său. În opinia sa, Guvernul este "iresponsabil", "face rabat de la democraţie, dar niciodată de la satisfacerea propriilor interese şi sinecuri de partid". "Culmea tupeului - sărăcirea bugetelor locale este tot opera acestui Guvern. Acum înţelegem mai bine care a fost miza acestei sărăciri", continuă Aura Vasile acuzele la adresa coaliţiei din care face parte începînd de ieri. Ea mai afirmă că "furtul şi frauda au devenit politică de stat în guvernarea Boc", iar fraudarea alegerilor este adevărata miză a comasării alegerilor. "În final, noi, parlamentarii opoziţiei, semnatari ai acestei moţiuni de cenzură, dorim să adresăm un mesaj tuturor parlamentarilor puterii: Votaţi alături de noi această moţiune de cenzură! ", mai scria Aura Vasile cu cîteva ore înainte de trădare.

Lider PDL: "Cu cine mă mai războiesc acum în Parlament?"

Aura Vasile este unul dintre cei mai vocali parlamentari şi nu este depăşită de nici o altă femeie deputat sau senator ca număr al luărilor de cuvînt. În plus, nu mulţi colegi bărbaţi pot egala vehemenţa Aurei Vasile, care a avut drept ţintă inclusiv UNPR. Pesedistă veche, aflată la al treilea mandat consecutiv în Camera Deputaţilor, Aura Vasile era considerată "mîna de fier" a grupului PSD, fiind de altfel viceliderul deputaţilor social-democraţi.
Cu cîteva luni în urmă, ea cataloga UNPR "un partid de cuci", a cărui activitate se numeşte "prostituţie". "Preşedintele acestui partid, UNPR şi cum se mai numeşte, pe lîngă calitatea de general de intendenţă, a descoperit că era şi cunoscător al păsărilor, ornitolog. Făcea trimitere la o serie de păsări, probabil numai de dînsul ştiute, pe ce criterii. Eu am să-i spun aşa: că dînsul este un cuc şi conduce un partid de cuci şi trebuie să ne gîndim de ce. Pentru că cucul este singura pasăre care trăieşte singură", spunea Aura Vasile în plenul Camerei, în toamna anului trecut.
Cu jumătate de an în urmă ea spunea despre UNPR: "Ceea ce colegii din acest grup parlamentar au făcut se numeşte prostituţie şi, atunci cînd prostituţia este plătită, se numeşte curvă!". În alte ocazii, Aura Vasile, critic vehement al puterii, cerea, spre exemplu, demisia ministrului Educaţiei, acum coleg de coaliţie cu ea, pe care îl numea "cioclu semianalfbet".
Ea mai critica PDL pentru modul "abuziv" în care sînt conduse lucrările Camerei Deputaţilor: "cu bocanci cu placheuri, murdari de noroi".
Nici şeful delegaţiei FMI, Jeffrey Franks, nu a scăpat de săgeţile Aurei Vasile, el fiind numit de aceasta "diavolul cu pantofii găuriţi, trimis de Scaraoschi pentru distrugerea poporului român".
De altfel, reacţia liderului deputaţilor PDL, Mircea Toader, la anunţul "transferului" de ieri spune totul: "Este o surpriză totală. Cu cine mă mai războiesc acum în Parlament?", a comentat amuzat Toader.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
db, acum 4510 zile, 23 ore, 43 minute, 7 secunde
cica totusi s-a sucit. UNPR-istii sunt noii "informatori", cum aceia erau fie cumparati, fie santajati sa devina informatori ai Securitatii, asa si UNPR-istii trec la acest partid fie prin citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.