Politică

Adrian Colin doreşte înapoi la şefia APM

Gabriel Sava
14 nov 2011 3677 vizualizări
Adrian Colin, fostul director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Vrancea, vrea să se întoarcă la şefia instituţiei.

Cel puţin aşa rezultă din cele două cereri pe care Colin le-a depus recent pe rolul Curţii de Apel de la Galaţi. Ambele au fost înregistrate cu data de 11 noiembrie, iar cea de suspendare a executării actului administrativ atacat a avut termen chiar în cursul zilei de ieri. Dosarul a fost amînat însă pentru lipsă de procedură şi a primit un nou termen pe 5 decembrie.“Nu am primit nici o citaţie, nu am ştiut că am termen azi (n.r.- ieri)”, a fost singura declaraţie făcută de Adrian Colin, care a preferat să nu comenteze care au fost motivele pentru care solicitat suspendarea, respectiv anularea ordinului emis de ministrul Mediului şi Pădurilor prin care lui Adrian Colin a fost nevoit să plece de la şefia instituţiei. Acest lucru s-a întîmplat la jumătatea lunii iulie, după ce fostul director, Paul Mihai Giurcă, a revenit ca urmare a unei hotărîri favorabile a instanţei. După Iordache Bostan şi Mihai Copaci, Paul Giurcă a fost al treilea director numit de liberali la şefia unei instituţii care a revenit în funcţie, după ce actele care au dus la demiterea lor, OUG 37 şi 105 din 2009 au fost declarate neconstituţionale. Termenul în dosarul în care se judecă anularea ordinului cu pricina are primul termen pe 10 ianuarie 2011. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Gazprom, acum 4545 zile, 22 ore, 19 minute, 17 secunde
Colin asta are fata de escroc care tace si face magarii. Pe bune.
fani, acum 4546 zile, 10 ore, 54 minute
@anonim Pai sa ma scuzi ca in cazulEnet nu ai nimerit-o. Si ce daca Popescu are studii in domeniu? Ai vazut unde adus Enetul? Comparatia nu e buna, sory!
anonim, acum 4546 zile, 14 ore, 33 minute, 9 secunde
probabil multi isi doresc sefia unor institutii! dar in ce caltiate isi doreste Adrian Colin aceasta sefie? are cumva studii de specialitate si nu stim noi? cand se va termina cu politizarea sefiilor citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.