Politică

Incidentele de la Ploieşti sînt comentate şi de politicieni:Plăcintă: Cînd a a apărut ştirea, toţi s-au uitat la mine!

Dan Chiriac
2 nov 2011 739 vizualizări
Incidentele petrecute la meciul Petrolul - Steaua au ajuns subiect de discuţie şi în rîndul politicienilor vrînceni. Deputatul Alin Trăşculescu şi senatorul Sorina Plăcintă, ambii de la PDL, au postat pe blogurile persoanele impresii despre incidentele de la Ploieşti.

Din păcate, politicienii îşi aduc aminte de sport doar atunci cînd se mai bat unii sau cînd moare un baschetbalist după o agresiune în discotecă. „Sîntem din nou în prim-plan, nu cu cele bune, ci cu cele dezonorante. Scandalul de la meciul Petrolul – Steaua ne-a băgat din nou în gura lumii. Şi pe bună dreptate. Eu am asistat cu mîhnire şi consternare la acest spectacol dezonorant pentru sportul romanesc. Eram la Timişoara. Cînd a apărut ştirea, s-au întors toţi spre mine, de parcă eu, din poziţia mea de fost ministru al sportului, aş fi fost în stare să le dau vreo explicaţie logică”, a scris Plăcintă. Alin Trăşculescu, cel care a dorit să iniţieze la un moment dat o lege împotriva violenţei pe stadioane consideră că „declarativ, toată lumea este acord cu privire la necesitatea luării unor măsuri dure în ceea ce priveşte huliganii de pe stadioane. Toată lumea este acord că Legea Dragomir a fost depăşită ea însăşi de situaţie şi că trebuiesc înăsprite regulile şi măsurile de prevenire. Evenimentul de la Ploieşti nu mai este demult un incident izolat”, a postat deputatul PDL. (Dan CHIRIAC)

În ataşamente postările de pe bloguri ale lui Trăşculescu şi Plăcintă


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.