Politică

Oprişan zice nu-i aşa baştan: n-are decît două apartamente

Mihaela Beșleagă
19 oct 2011 1877 vizualizări
Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, figurează în fruntea unui top realizat de jurnaliştii de la Econtext, în funcţie de numărul de case deţinute de preşedinţii de consilii judeţene din ţară.

Oprişan ocupă locul şapte, cu patru locuinţe în Focşani, cu o suprafaţă de locuit de 311 mp. Conform declaraţiei de avere, imobilele au fost  dobîndite în anii 1990, 1995, 2001 şi 2002, două prin partajului din 2005 şi două prin concesiune. În declaraţia de avere nu se menţionează nimic însă despre binecunoscuta vilă şi domeniu de la Boloteşti, aflate pe numele mamei Lucia Gherarde. În topul Econtext, pe primul loc, cu cele mai multe case, se plasează Alin Tişe (PDL), preşedintele CJ Cluj, care are şapte imobile (şase apartamente şi o casă de locuit). Pe locul doi este Gheorghe Bunea Stancu (PSD) de la Brăila, cu un apartament, trei case şi un spaţiu comercial, iar pe trei Liviu Mihai Rusu (PDL) de la Bistriţa-Năsăud, cu două apartamente şi două case.  Într-un drept la replică, baronul PSD spune că din cele patru apartamente n-ar fi decît două. Nu spune nimic de domeniul de la Boloteşti. „Conform declaraţiei de avere postată pe site-ul www.cjvrancea.ro domnul Marian Oprişan deţine 2 (două) apartamente în municipiul Focşani şi 2 (două) concesiuni de extindere a celor două apartamente”, după cum transmit cei de la CJ. (M. BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
sincer, acum 4571 zile, 21 ore, 54 minute, 34 secunde
Ala e penitenciar de lux, nu cetate! Si are apartamente dl Portofel, exact cate clase are! Rusine urmasilor Vrancioaei ca poarta un asemenea stigmat pe constiinte: un turnator la Secu sef de judet! citeste integral
Vrancea Pro, acum 4571 zile, 23 ore, 6 minute, 14 secunde
Dar CETATEA de langa CUCUIETI a cui este? A lui Trasculescu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.