Politică

Primarul PSD din Ruginesti, sanctionat pentru ca nu colaboreaza cu PNL

Mihai Boicu
29 aug 2011 2699 vizualizări
Adrian Alexe, primarul social -democrat al comunei Ruginesti, a fost schimbat din functia de presedinte al organizatiei PSD din localitate pentru ca a refuzat sa semneze protocolul cu PNL

USL are mari probleme la nivel local intrucit conflictele dintre PSD si PNL sint foarte vechi si au ajuns sa aiba caracter personal. “Pentru a avea liniste in organizatie am hotarit shimbarea domnului primar, care a ramas simplu membru de partid. La ei sint motive personale, pe care le pun in fata organizatiei si acest lucru nu e normal”, a declarat Victor Roman, vicepresedinte PSD Vrancea, responsabil cu zona Adjudului. Interimatul la conducerea organizatiei pina la alegeri va fi asigurat de consilierul local Vasile Calarasu, care pina acum a detinut functia de vicepresedinte. Acesta a semnat protocolul de colaborare cu PNL, unde sef este Gelu Vieru, fratele directorului Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Octavian Vieru, fost primar al localitatii. “Eu nu mi-am asumat raspunderea sa semnez o asemenea alianta pe motiv ca nu poate functiona. Motivul este faptul ca am fost rivali in campaniile electorale, am fost intr-o disputa apriga din 1992 incoace si foarte multi dintre alegatorii mei m-au avertizat sa nu semnez protocolul”, si-a justificat primarul Adrian Alexe decizia. Acesta are trei mandate de primar si a condus organizatia PSD din 1997. Schimbarea din functie i-ar putea afecta desemnarea drept candidat la alegerile locale de anul viitor. Adrian Alexe spune insa ca va candida in orice conditii. Chiar daca pentru moment  apele s-au linistit in USL-ul local, este posibil sa se agite din nou anul viitor deoarece, avind in vedere conflictele de pina acum, este greu de crezut ca liberalii vor accepta un candidat de la PSD. (Mihai BOICU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.